A inghetat autobuzul

219 54 11
                                    

Nu era de ajuns ca inghetam noi ducandu-ne la scoala sau la munca, trebuia sa mai inghete si autobuzul care ne duce acolo.
Am asteptat azi de dimineata autobuzul ca sa ma pot duce la scoala si surpriza: nici nu a trecut autobuzul la ora respectiva.
Peste o ora vine, ca prin minune de anul nou, autobuzul. Si in el am auzit "Pai da a inghetat ca e frig, nu avem ce face".
Fimear scarba, au dublat pretul biletului si tot n-au bani de o motorina care sa nu inghete, ca doar suntem in 2017 si exista solutii. No. Doamne fereste sa existe conditii in transportul public.

Daca exista pe aici persoane care apreciaza categoria "fantezie" sau cartile cu un subiect interesant, va recomand o carte foarte captivanta! Titlul ei este "Dezechilibru" si o are ca autoare pe Andreeawolff28, o autoare cu o imaginatie bogata ce merita apreciata!

Daca exista pe aici persoane care apreciaza categoria "fantezie" sau cartile cu un subiect interesant, va recomand o carte foarte captivanta! Titlul ei este "Dezechilibru" si o are ca autoare pe Andreeawolff28, o autoare cu o imaginatie bogata ce ...

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Multumesc pentru vot si vizionare! Va astept si pe la urmatoarele capitole!
Imi puteti lasa intrebari si provocari in rubrica de comentarii!

Saloot!

Fimear scarbaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum