Cocalarii, masinile si traficul

197 54 12
                                    

        Ceva la moda  in tara noastra e sa pleci in Spania, sa faci ceva banuti acolo, sa-ti cumperi un BMW din 90 ca apoi sa te intorci in tara pentru a goni cu el pe unde apuci, indiferent de drum.
        Cel mai adesea, persoanele de genul sunt niste barbati, masculi alfa, ce vor sa-si etaleze statutul lor social. Insa, lantul, semintele dintre dinti alaturi de camasile stramte si blugii din piele ii tradeaza. Sa nu mai vorbim de manele. Cu alte cuvinte, drumurile noastre sunt pline de cocalari. Pe langa soferii ce risca sa le buseasca o vena la cap din cauza fenomenului BMW care nu opreste la culoarea rosu, pietonii sunt si ei terifiati de stilul in care un cocalar opreste la trecerea de pietoni.
        Fimear scarba de cocalarii astia cu BMW si alte masini scumpe furate sau luate de pe banii parintilor ori obtinute prin munca in alta tara. Inca un lucru deranjant: Cocalarii nostri, care ne fac de ras in toata Europa, uita sa mai si inchida geamurile masinii astfel ca noi suntem nevoiti sa le auzim manelele. Cea mai proasta combinatie: cocalar, bani si manele.

Fimear scarbaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum