My pet peeves 2

161 45 23
                                    

Vazand ca tare va mai place sa scriu despre lucrurile care-mi violeaza ultimii neuroni singuratici aka seenguratici, am zis sa fac si partea a doua din My pet peeves.

Urasc momentul ala cand te uiti la ceva cringe si chiar atunci vine cineva langa tine si e ceva gen "Ok... te las singur..." si tu nu stii cum sa-i explici ce faceai de fapt. 

Ma enerveaza la culme sa intru in toaleta scolii (si asa intru odata pe an doar ca sa ma schimb pentru ca da, vestiare nu erau) si sa vina cate un disperat sa mi bata in usa non stop ca nu se mai poate tine. Caca-te pe tine, ma.

Urasc sa pun mana pe sacii menajeri de gunoi. Scartaitul ala aka sunetul diabolic al diavolului ascuns in particulele sacului de gunoi ma irita maxim. Sunt singurul cu problema asta?

Urasc sa intru in autobuz si sa se uite toata lumea fix la mine. E cringe. 

Urasc festivitatea de deschidere a scolii. Chiar n-am nevoie de un popa sa ma indrume atat timp cat sunt N profesori in curtea scolii care sunt acolo special pentru asta. O sa dezvolt subiectul asta in septembrie.

Urasc sa postez un capitol si sa vad ca am o greseala in el atat de cretina. Patesc mereu asta. 

Urasc sa-mi iau ceva de mancare gen streetfood sau ceva in genul asta si sa n-o pot manca linistit pentru ca ma murdaresc ca un porc.

Okay. Gata si cu partea a doua. Fac si partea a treia daca doriti doar ca nu vreau sa va plictisesc. Astept raspunsuri in comentarii.

Saloot.

Fimear scarbaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum