"UTEČ!!,,

11 0 0
                                    

Před barákem jsem radši Anta od jeho proměny zastavila
,, pojď radši se ještě neměň, půjdeme normálně do lesa. Nevím co tady od toho místa čekat. "

,, dobře hlavně se musíme mít napozoru"

V lese

Jen jsem kývla na bráchu a změnila se na tygra a on mě jen následoval a proměnil se na menšího tygříka. Byl ještě jako mládě.

Snažily jsme se vyhnout pachu kožoměnců a najednou jsme se ocitly u nějaké staré budovy. Bylo tu moc pachů, tak jsme radši zůstali ve zvířecí podobě.

Varovala jsem bratra ale on to taktéž cítil. Byly tu čerstvé pachy. Pořád jsem se ohlížela. Klacík na zemi křupnul. Bože ten je tak nenápadnej. Počkat....on není sám.

______________________________________
! Upozornění!
Když je někdo změněný do zvířecí podoby,nemluvý normálně nýbrž se domlouvají myslí, bohužel i tak to slyší ostatní. Taky se jim hlas změní kvůli krytí identity proto když budou postavy mluvit proměněné bude to označené jen čárkou nahoře (') ;)
______________________________________

' bráško utíkej, rychle pojď''

'už nám jsou v patách ' 

'neohlížej se a pojď' rychle jsem ho čapla do tlamy a utíkala jako o život. Při běhu jsem si zvrtkla kotník a spadla. 

'doběhni domů a zítra běžte na tu večeři beze mě nevím kdy se vrátím. Ale slibuju ti že to není naposled co mě vidíš a teď už běž, rychle a opatruj se'

'nechte ho' zavrčela jsem dost nahlas a udržovala oční kontakt s betou . Sakra jak jsme běželi tak jsem zeslábla, ani talisman mi teď už nepomůže , ale já se bez boje nevzdám. Čekala jsem co bude beta dělat. Zaútočil a já se bránila. Zabodla jsem mu drápy do krku a on mě kousnul do nohy. Po chvilce svůj stistk zesilnil a já mu víc zabodla drápy do krku. Pustil mě ale nevzdal se. Zaútočil mi na krk a já ho packou odhodila. Zakolísala jsem ale udržela se. Tentokrát jsem zaútočila já a on mě dostal na zem byl to okamžik ani nevím jak to udělal ale během sekundy mi packu držel na krku. To byla poslední kapka. Byla jsem unavená a hladová dlouho jsem nedoplnila energii a teď bych jí potřebovala hodně. Sakra omdlela jsem.

Slyším hlasy. Zdá se mi to?  

,, Tomasi jsi si vědom že tu nemůžeš držet tygra kterýho najdeš někde v lese že jo? "

Tom? Ten ze školy? To on je beta? Jediný pozitivní je to že jsem se neproměnila zpět v člověka.

 ,, Ona tu zůstane, je vyčerpaná musí zůstat tady než nabere sílu. Doufám že tu nikde není stříbro? Nechci ji zranit ještě víc."

,, Neboj nechala jsem ho odstranit. A stejně co když uteče? To jí pak budeš hledat? A co tvůj táta? Co na to řekne? No?"

,, za ní poběžim klidně až na druhou stranu planety, nemůže tu jen tak běhat a stejně se daleko nedostane není dost silná takže jí hledat nebudu muset. A je mi jedno jakej na to bude mít názor otec. Zanedlouho to budu já kdo bude Alfa a budu velit líp než on...a teď jdi chci s ní být sám. "

,, fajn"

,, pa sestři "

Zajímavý rozhovor. Takže Tom bude Alfa..... Další důvod proč se vyhnout tý večeři. Když jsem otevřela oči, Tom stál u okna a po chvilce se otočil protože slyšel že se hýbu, potřebovala jsem se protáhnout.

,, dobré ráno Tygřice, jak pak jsme se vyspaly?" 

neodpověděla jsem jen seskočila z postele a trošku zakolísala a začala vrčet...

V Srdci Někdo JinýWhere stories live. Discover now