|04|

24 1 0
                                    

Auw. Moest ik uit mijn bed vallen? blijkbaar wel want ik lig nu op de grond, natuurlijk komt Rachel op dat moment ook binnen gelopen. ´Ben je uit je bed gevallen?´ vraagt ze. ´Natuurlijk niet. De vloer was zo eenzaam das toen ben ik erbij gaan liggen om hem te knuffelen.´ zeg ik sarcastisch. Op het moment dat Rachel haar hand uitsteekt om me omhoog te helpen schieten we in de slappe lach. Ik val weer op de grond van het lachen en Rachel komt er ook gezellig bij liggen. ´Wat is hier gebeurt?´ vraagt een jongen die in de deuropening staat. ´O, hey Vince. weet je zeker dat je het wil weten?´ vraagt Rachel. Ik denk dat dit Vince is, Rachels broertje. ´Ja, ik weet het zeker.´ zecht hij heel stoer waardoor ik en Rachel weer in de slappe lach krijgen. ´Oke, ikhoorde een harde bonk dus toen ben in naar Izzy´s kamer gegaan om te kijken. Toen ik vroeg of ze uit haar bed gevallen was...´ zegt Rachel, maar ik ga natuurlijk de zin wat Izzy power geven. ´Zei ik dat de vloer eenzaam leek en dat ik er toen maar bij ging liggen om te knuffelen.´ zeg ik met mijn geweldige Izzy power en ik en Rachel schieten weer in de slappe lach en we vallen (alweer) op de grond. Deze keer komt Vince ook de grond knuffelen.

We horen geluiden vanaf de gang komen en even later staan daar drie mensen: Lauren, Julian en een jongen die te knap voor woorden is. ´Waarom liggen jullie twee om acht uur s´ochtends op de grond van de logeer kamer in de slappe lach. En waarom ruikt het hier naar versgebakken koekjes.´ vraagt hot boy chagarijnig. Iemand heeft hier een ochtenhumeur en ik heb echt geen flauw idee wie het is*wijst in haar hoofd naar hot boy*. Maar hoezo versgebaken koekjes? Rachel vertelt hot boy hetzelfde als dat ze aan Vince heeft verteld en Lauren moet lachen. ´Wie is Izzy?´ vraagt hot boy verward en ik sta op. Natuurlijk lag ik achter het bed waar hot boy me niet kon zien. Opeens worden zijn ogen donker, met donker bedoel ik zwart. Pik zwart. ´Mate. Mine.´ zegt hij griezelig. Lauren en Julian trekken hem weg en gaan naar weet ik veel waar. ´Wat was dat?´ vraag ik. Het was echt eng, ze zag zijn ogen gewoon van blauw naar zwart gaan. ´Ja, dat was Cass.´ zegt Vince. Nu nu heeft scarry hottie dus een naam. Cass? Als in de broer van Rachel en Vince Cass? ´Maar waarom werden zij ogen zwart?´ vraag ik. ´Emh... nou ja... weet je...´ lekker vaag Vince. ´Dat kwam waarschijjnlijk door het ehm... licht.´ volgens mij word hier gelogen, maar bij gebrek aan een betere verklaring neem ik maar aan dat deze waar is (wat niet zo is...).

//pov Cass\\
Ik word wakker door gelach uit de logeerkamer en kijk op de klok. Acht uur. Ik ben pas op drie uur s´ochtends naar bed gegaan en wil heel graag slapen. Ik loop de gang op om te kijken wat er aan de hand is, maar voor ik daar ben zie ik dat pap en mam ook al voor de deur staan. Ik ga tussen hun in staan en zie dat Rachel en Vince liggen op de grond van het lachen, letterlijk. Er hangt hier ook een een geur van versgebakken koekjes, wtf [were´s the food]´Waarom liggen jullie twee om acht uur s´ochtends op de grond van de logeer kamer in de slappe lach. En waarom ruikt het hier naar versgebakken koekjes.´ vraag ik chagarijnig. ´Ik hoorde een harde bonk dus toen ben in naar Izzy´s kamer gegaan om te kijken. Toen ik vroeg of ze uit haar bed gevallen was zei Izzy dat de vloer eenzaam leek en dat ik er toen maar bij ging liggen om te knuffelen.´ wie the hell is Izzy, en waarom slaapt ze hier? ´Wie is Izzy?´ vraag ik nog steeds chagarijnig. Opeens komt er een super knap meisje met fel rode haren achter het bed vandaan. Jace (mijn wolf) word helemaal wild. Mate, Mate, onze geweldige Mate. Mate, Mate. Schreeuwt hij in mijn hoofd. Een keer is genoeg Jace, denk ik terug. Eindelijk heb ik mijn geweldige mate gevonden, na vier jaar zoeken. Als toekomstige alpha kan je je mate al vanaf je veertiende vinden. Jace neemt de controle over, ik kan hem gewoon niet tegen houden. ´Mate. Mine.´ zegt Jace. Mam en pap trekken me snel de kamer uit voor Jace haar gaat marken. gelukkig. Jace geeft me ook weer de controle terug.´Wat was ddat nou?´ vraagt pap boos. Was het niet duidelijk dan? ´Dat meisje is mijn mate.´ zeg  ik. Mamkijkt me met grote ogen aan. ´Dat meisje is Isabella Shiningnight die sinds gisteren jouw zusje is.´ zegt mijn moeder. Mijn mate is dus mijn zusje? serieus? ´Wat is eigenlijk precies met de familie Shiningnight gebeurt?´ vraag ik. Ik wil zo veel mogelijkweten over mijn super geweldige fantastische mate. ´Een vampier aanval. Isabella is de enige die het overleefd heeft. Dankzij haar moeder, ze was een heksenmeesteres.´ mijn mate is dus een witchwolf. Oke. ´Wat moet ik nu doen dan? Je zei dat ze niets over weerwolven wist.´ vraag ik. Kunnen we weer naar mate gaan? vraagt Jace. Mate heeft ook een naam, Isabella. ´´zeg´´ ik.´We willen eerst haar vertrouwen winnen dus jij en Jace moeten rustig aan doen. Jace is aan het huilen in mijn hoofd (niet met tranen, je weet wel dat awhoeee dinkie).

//Pov Izzy\\
´Gaan we nog wat doen of blijven we hier de grond knuffelen?´ vraag ik. We liggen nu al drie minuten op de grond en het begint een beetje ongemakkelijk te worden. Opeens hoor ik een buik knorren. ´ Ik denk dat Vince honger heeft.´ zegt Rachel. ´Zullen we ons maar gaan omkleden?´ vraag ik. ´Goed idee. Wegwezen Vince.´ beveelt Rachel Vince. Ik loop naar mijn koffer en haal een simpelle zwarte broek eruit met een nog simpeller wit t-shirt. ´Zijn dat alle kleren die je hebt?´ vraagt Rachel, wijzend naar de drie andere zetjes kleren in mijn tas. ´Yup. Veel geld om kleren te kopen krijgen we niet in het weeshuis.´ zeg ik en RAchel knikt. ´Wij gaan vanmiddag shopen.´ zegt Rachel terwijl ze me streng aankijkt. Ik krijg de slappe lach en niet veel later zij ook.

Naabot mo na ang dulo ng mga na-publish na parte.

⏰ Huling update: Aug 27, 2018 ⏰

Idagdag ang kuwentong ito sa iyong Library para ma-notify tungkol sa mga bagong parte!

adopted by a WerewolfTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon