|03|

25 1 0
                                    

//pov Cass\\
Weer niks. Ik ben nu elke roedel langs geweest en heb mijn mate nog steeds niet gevonden. Van mijn ouders moest Vince deze keer ook mee. Vince wilde niet met mij mee, ik wilde niet dat Vince mee ging. Toch ben ik nu in wolf-vorm met Vince op mijn rug terug aan het rennen naar huis. Mijn beta Adam had zijn mate al gevonden, ze is een mens. Vanwege een date kon hij helaas niet meekomen. Nu kan ik dus tien uur in wolf-vorm rennen met alleen Vince als gezeldschap. Als ik alleen zo gaan was het een keer zo snel gegaan, met Vince op mijn rug kan ik helaas niet zo snel rennen. Nog steeds ren ik snel, best logisch want ik ben de toekomstige alpha van de crystalsoul roedel. Mijn vader is de alpha en mijn moeder de luna. 'Is het nog ver?' vraagt Vince me. Hij is veertien dus heeft zijn wolf nog niet, die krijg je op je zestiende. Dat is ook de reden dat hij nu op mijn rug zit. 'We zijn ongeveer op de helft.' mindlink ik. Ik ben best nieuwsgierig of de zoektocht van pap nog iets heeft opgeleverd. Hij had een tip gekregen van een roedel-lid. Ik weet niet waarom maar hij zoekt nog steeds het kind van luna Milou Shiningnight en alpha Nathan Shiningnight. Volgensmij is ze gewoon dood. Toch blijft pap stug volhouden, ik mindlink hem straks wel. Het is nu tien uur s'avond, ik denk dat het wel slim is om even te rusten. Het is vast niet heel comfortabel voor Vince omvijf uur op mijn rug te zitten en ik heb best wel veel dorst. 'We gaan zo stoppen.' zeg ik terwijl ik langzamer ga rennen. Als we bij een open plek in het bos aankomen stop ik in een keer met rennen en Vince valt van mijn rug. 'CASS!!! moest dat?!' roept hij chagerijnig terwijl hij over zijn been wrijft. 'ja, dat moest. Kun je mijn broek even uit de tas halen?' mindlink ik. Vince opent de rugzak en gooit een van mijn voetbal broekjes naar kop. Ik loop naar de struiken en transformeer, trek het broekje aan en loop weer terug. 'Mag ik wat eten?' vraagt Vince. 'Tuurlijk, als je toch bij de tas zit kun je dan ook een drinkfles pakken?' vraag ik, ik heb nog steeds dorst. 'Een lege of een volle?' vraagt hij. 'Shut the hell up.' zeg ik en ga op mijn rug in het gras zitten.

'CASS!' gilt mijn zusje Rachel knetterhard in mijn hoofd. Wat heeft ze nu weer? 'Kan het ook wat zachter? Wat is er eigenlijk?' vraag ik aan haar. Om de een of andere reden gilt e altijd als ze mijn aandacht wil. 'Wehebbeneenzusje! Zeisechtsuperaardigennogdrukkerdanikben. ZeheetIzzy.' ratelt Rachel, ik verstahier dus echt helemaal niks van. 'Effe opnieuw, ik verstond er niks van.' mindlink ik terug. 'We. Hebben. Een. Zusje. Ze heet Izzy en weet niks van het weerwolf gebeuren af, dus NIET als wolf ons huis binnen stormen. Alsjeblieft, dankjewel.' zegt ze ze en sluit de link af. Ze doet dit puur om me te iriteren. Volgensmij hebben Rachel en Vince een wedstrijd; ''wie kan Cass het meest iriteren''. Opeens voel ik hard gestrek aan mij haar. 'Wat was er? met wie mindlinkte je?' vraagt Vince. 'Ik mindlinkte met Rachel, we hebben een zusje. Meer weet ik ook niet.' zeg ik. Vince kijkt me verbaasd aan. 'Zullen we weer gaan rennen? Dan kunnen we nog even slapen straks.' vraag ik. Vince knikt en ik loop naar de bosjes toe om te veranderen.

Als we na vijf uur non-stop rennen aankomen bij de roedel verander ik VOOR ik door de poort naar binnen ga. Vince gooit mijn voetbalbroekje naar me en ik trek hem aan. ´Kom je?´ vraagt Vince terwijl hij onder de poort door loopt. Ik loop op mijn gemak achter hem aan, het is drie uur s´ochtends, het is niet dat ik nu tien uur rennen met een veertienjarig kind op mijn rug nog heel veel energie heb. Na een paar minuten lopen komen we aan bij ons huis
aan.Het licht in het kantoor van mijn vader brandt nog, waarschijnlijk is hij op ons blijven wachten. Vince in al naar binnen gelopen. ´Kun je nog even naar mijn kantoor komen?´ mindlinkt pap me. Ik loop de trap op naar zijn kantoor. Als ik bij zijn kantoor aankom zie ik dat mam er ook is. ´Geen mate?´ vraagt ze. ´Nope. Ik heb echt geen flauw idee hoe ik haar nu ooit moet gaan vinden.´ zeg ik. Ik hoop niet dat ze een mens is, dat breng een helebool problemen met zich mee. ´Even iets anders, ik heb de dochter van alpha en luna Shiningnight gevonden.´ zegt mijn vader. ´Hoe weet je dat zij het is?´ vraag ik. Sorry hoor, maar hoe weet hij nu dat het zéí degene is? ´Haar ogen, haar en de geur van witchwolf.´ zecht mijn vader op een op een manier van ´´snap je het nu nog niet?´´. ´Gewoon niet veranderen binnen de muren. De roedel houd zich hier ook aan.´ bemoeit mijn moeder zich met het gesprek. ´Mag ik nu gaan slapen? Ik ben moe.´ wow, dat klinkt slecht. ´Ga maar.´ zegt mijn vader en ik loop naar mijn kamer. als ik daar aankom plof ik op het bed en zonder verder nog na te denken val ik in slaap.

adopted by a WerewolfWhere stories live. Discover now