10

179 5 9
                                    

Ghelnerul merge și în bautură lui Matteo ii baga un drog puternic.

Dupa ce au terminat matteo merge cu luna acasă. Îl durea puțin capul și se comporta ciudat.

Luna pov

Întram în casa și matteo merge la Luna și o lipește de perete

---Frumoasa mica,vrei putina acțiune?

---Matteo ce ai?

Dar el nu răspunde și începe sa ma muște de gat foarte tare pana gând mie îmi dau lacrimile. Încerc sa îl împing de pe mine dar ma ținea prea strâns. Într-un final i-am dat un genunchi sub centura și am fugit în baie și am închis ușa. El nu a încercat sa între. M am pus pe jos și am început sa plâng pana când adorm pe covorul alb din baie.

Dimineața

Ma trezesc și vad ca sunt în baie casei lui Matteo și îmi aduc aminte de întâmplările de aseară. Am ieșit încet și m-am uitat după iubitul meu sau mai bine spus fostul meu iubit, dar nu îl vad nicăieri. Probabil ii plecat. Și atunci ii las un bilet pe care îl las pa masa din sufragerie.

Matteo pov

Ma trezesc dar pe luna nu o vad nicaier. Plec cu mașina sa ma plimb umpic. Mă doare ingrozitor de tare capul. Nu îmi aduc aminte nimic de după ce am fost la cafenea. După 1 ora m-am întors acasă și am găsit un bilet

Matteo,

Presupun ca nu îți pasa ce mi-ai făcut ieri. Și eu care credeam ca ma iubești și o sa ma aștepți sau ce mi-ai spus atunci era o minciuna și tu doreai de la mine doar sa te culci cu mine. Aseară ai încercat sa ma violezi dar nu prea ți-a reușit. Sper sa îți găsești pe alta mai mare ca mine cu care te poți satisface destul. După noaptea aia vreau sa ști ca te urăsc și ca nu mai vreau sa te vad vreodată.

Luna

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 17, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Prinsa în gândurile mele #LutteoWhere stories live. Discover now