3

202 3 2
                                    

---Iubit? Luna. Spun părinți mei deodata.

---Nu, nu Simon doar glumește. Spun și ma uit la "dragul meu frățior" cu o privire gen "taci". Îl ști pe Simon, asa e el mai glumeț. Spun zi rad fals.

---Da. Glumesc. Spune și se îndepărtează plecând în camera lui.

La fel fac și eu. Ce prost poate sa fie fratele eu câteodată. Mă duc și fac un dus și ma îmbrac în niște pantaloni scurți gri deschis de trening și un maieu alb simplu. Mă așez pe pat și îmi iau leptopul în brate și începe sa ma uit la seriale. După 5 ep am luat o pauza și m-am uitat la ceas ca să observ ca era deja ora  8 seara. Decid sa comand o pizza și sa ma uit la un film. Între timp așteptând sa vina băiatul cu pizza am deschis instagram ul și am văzut o noua cerere de urmărire. Era de la Matteo. I-o accept și im vad mai departe de film.

A doua zi

Alarma începe sa sune fara a se opri. Somnoroasa ma ridic din pat și ma îndrept spre baie pentru a îmi face rutina de dimineață. Mă îmbrac în uniforma și îmi iau ghiozdanul de școală. Mă duc jos o salut pe mama și pe Simon. Iau un mar și merg cu Simon la mașină. Drumul spre școala nu am vorbit deloc cu Simon. Am ieșit din mașină. Aveam o stare parca distrasa. Nu eram atenta pe unde merg. Dintr-o data un corp puternic se baga în mine făcându-mă sa cad pe jos și cărțile sa îmi zboare din mana. Când mi-am ridicat privirea îl vad pe Matteo.

---Scuze fata deliveri. Spune el și ma ajuta sa ma ridic dupa acea strângân cărțile de pe jos.

---Nu-i nimic băiat fragă, ii vina mea. Spun și dau sa ii iau cărțile din mana.

Mainile noastre s-au atins făcându-mă sa tresar. Fără sa mai spun ceva ma îndrept spre clasa mea. Ma așez în banca și ma uit în col și ma gândeam la cât de drăguț e Matteo. Deodată aud.

---Luna?

---Da

---Te strig da 5 minute. Spuse Nina. La ce te gândești?

---Ăăă...la nimic.

---Cum la nimic? Te uiți în gol și zambiai.

A întrat profa în clasa și nu am apucat sa ii răspund. Salvata de clopoțel.

Dupa terminarea orelor am mers iar la Jam&roller cu Nina și încă doua fete Jim și Yam. Ne-am pus la o masa și a venit Nico sa ne ia comanda. După e a plecat Jim se uita după el.

---Nu asa ca ii drăguț? Spuse Jim

---Cine Nico? Depuse Nina.

---Nu pot sa cred, ție îți place de Nico. Spune Yam.

---Da, puțin. Răspunse Jim. Vouă de cine va place?

---Eu sunt cu Gaston. Răspunse Nina.

---Mie îmi place de...... De Ramiro

---Și ție Luna? Ție de cine îți place?

---Mie nu îmi place de nimeni.

---Și cu matteo care ii treaba. Ma întreabă Nina.

---M-ați strigat. Și apare Matteo.

Prinsa în gândurile mele #LutteoUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum