4. Cred Ca M-am Îndrăgostit

207 3 1
                                    

La auzirea voci lui am împietrit. Dacă a auzit ceva??? Ma uit la el și nustiu ce sa zic. Se uita asa frumos la mine.

---Nu... Adică da, ii spunem Lunei cât de bine ști sa cânți. Zice Nina

---Mersi. Spune Matteo sec și se îndepărtează.

Oare ce sa întâmplat cu el. Pare distras și trist. Oare sa întâmplat ceva cu el. Poate că suna ciudat dar mie chiar îmi pasa de el. Mă ridic de la masa fără sa spun absolut nimic și ma îndrept spre el. Mă opresc în fata lui și pentru o clipa privire noastre s-au intersectat.

---Ai pățit ceva?? Te vad cam distras și ma gândeam ca ți sa întâmplat ceva.

---Ce-ți pasa?? Ori cum nimănui nu ii pasa de ce vreau și cred și eu. Toți sunteti la fel.

Spune și pleacă. Mă doare ca îmi vb asa. Oare ce o pățit. Mă simt ciudat parca sa rupt ceva în mine. Îmi vorbe cu atâta ura încât nu știu ce sa mai cred.

Matteo pov

Poate nu ați înțeles. Tatăl meu ma obliga sa merg la o facultate din alta tara. Cică vrea sa ii calc pe urme. Nu vreau sa fiu ca el. Mie îmi place sa cânt și sa patinez.

Nu știu ce ma apucat sa ii vorbesc asa Lunei. Ea nu are nici o vina. Sunt un prost. Cred ca m-am îndrăgostit de ea. Ii asa sincera și inocenta. E frumoasa și drăguță iar zâmbetul ei ma face sa ma simt mai bine. Am făcut o mare prosti sa ii vorbesc asa.

Luna pov

Ma duc la masa și îmi iau lucrurile și inventez ceva.

---Scuze. Nu ma simt prea bine și ma duc acasă.

Spun și fără sa mai stau pe gânduri plec. Mă îndrept spre casa și ma gândeam doar la el. Nu mi-l puteam scoate din minte. Cred ca m-am îndrăgostit de el.

Merg fără sa fiu atenta. Îmi aud numele strigat din spate și ma întorc îl vad pe Matteo alergând după mine.

---Luna stai. Striga el.

M-am oprit din mers și m-am uitat la el. Venia în fuga după mine. Când ajunge lângă mine respira greu find obosit. După ce se mai potolește îmi zice.

---Îmi pare rău. Îmi pare rău că ți-am vorbit asa. Eram supărat. Tatăl meu ma obliga sa ma duc în alta tara ca să fac facultatea. Dar mie nu îmi pasa decât de muzica și..... și cred ca m-am îndrăgosti........ de tine e vorba. Spune el rușinat și cu un zambet

---Cred ca și eu m-am îndrăgostit....... De tine e vorba.

Prinsa în gândurile mele #LutteoUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum