8.

144 2 0
                                    

---Pai Matteo.... Matteo a întrat în coma după operație. Așteptăm să se trezească de 3 zile dar nici o schimbare.

---Nu se poate. Unde e? Vreau sa îl vad.

---E în alt salon. În cel cu nr 73, dar acum nu îl poți vedea tu trebuie sa te faci bine iar el își va reveni doar dacă și tu îți vei reveni.

---Nu pot sa stau cu bratele în san și sa aștept sa se facă bin. Nu pot. Tu ce ai face în locul meu? Tu ce ai face dacă Gaston și-ar risca viata doar sa te salveze pe tine și tu nu ii poți fi alături? Matteo și-a sacrificat viata ca să ma ajute pe mine. Aproape îmi dau lacrimile nici nu îmi vine sa cred ce lucru drăguț a făcut matteo pentru mine. Iar el când are nevoie de mine sa stau aici.

Nina a înțeles cum sta treaba și ma ajutat sa ma pună într-un scaun cu rotile sa ma ducă la el. Când l-am văzut era legat la multe aparate. Și toate astea Pentru mine. Mă duc la el și Nina pleacă. Încep sa plâng lângă patul lui și ii zic.

---Matteo. Cum ai ajuns aici? Te rog trezește-te. Am nevoie de tine. Nu pot trăi fără tine. Atâta am spus și am început sa plâng și mai tare și l-am prins de mână.

Dupa 1 luna

Merg aproape zilnic la Matteo dar el rămâne la fel. În aceiași pozitie fără sa se miște. Azi merg iar la el.

---Uite matteo ți-am adus un ursuleț. Spun zâmbind. Tu trezește-te ca să pot sa îl primești.

Și încep iar sa plâng.

---L..lu....luna?

Ridic repede capul și îl vad cu ochi deschiși doar pe jumătate și îl iau în brate și îl pup. Iar el îmi zâmbește puțin.

O sapt mai târziu

A trecut o săptămână Matteo a făcut o minune și s-a trezit din comă. Acum suntem fericit amândoi și acum mama ma lasă să stau la el o perioada pana se vindeca de tot și sa se descurce singur. El locuiește singur într-o casa drăguță.

Iubesc când adorm cu el în brate și ma trezesc tot în bratele lui calde. Iubesc sa ne bem cafeaua împreună. Iubesc cad ma trezesc și îl vad pe el lângă mine doar în pantaloni iar eu în cămașă lui (nu va gândiți la prostii nu se întâmplă nimic).

Când o sa fac și eu 18 ani am plănuit sa ne mutam împreună. Din fericire nu mai durează mult pentru ca mai este o luna pana fac 18 ani.

---Hei iubire. Trebuie sa ma duc pana acasă. Vor sa îmi zică parinti ceva important.

---Ok. Te iubesc❤️.

---Și eu te iubesc mult. 😘Îi dau un sărut scurt și plec către casa.

Când ajung acolo ii vad pe părinți mei și pe fratelo stand pe canapea.

---Hei. Am venit. Ce aveți asa important de zis.?.?

---Stai jos. Mă pun jos pe canapea. Eu cu tatăl tău vrem sa îți spunem ceva foarte important. Este legat de tine. Mama spune foarte serioasa. După de l-am născut pe fratele tău am aflat ca nu mai pot face copii. Eu cu tatăl tău am decis sa adoptam o fetita. Dar nu a fost nevoie. Cineva te-a adus pana la ușa și a sunat la sonerie. Când am deschis ușa te-am văzut acolo. Erai doar tu care  aveai în jur de 2 ani  iar persoana care te-a adus plecase. Te-am luat în casa am avut grija de tine. Am fost și la politie dar nimeni nu te-a dat dispărută și nici nu te caută. Noi vroiam sa te păstrăm dar nu mi se paria corect fata de părinți tai. Asa ca am început sa ii căutăm dar nu i-am gasit asa ca team adoptat. Ziua ta de naștere nu e cia care te-ai născut ci cea cad ai fost lasata la ușa 11 mai. Am vrut sa îți zicem mai demult dar nu am avut curaj.

Hei bună. Am revenit cu un nou capitol. Este cel mai lung capitol pe care l-am scris are 723 de cuvinte. Și scuze pentru greșeli dacă găsiți este 1:41 noaptea când îl postez și nu am mai corectat. Va pup😘




Prinsa în gândurile mele #LutteoNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ