ÖNEMLİ!

11.5K 439 53
                                    

Herkese İyi geceler!

Nasıl başlasam, nereden başlasam bende tam olarak bilemiyorum. Evet şu an diyeceklerinizi duyar gibiyim. Biliyorum hatalıyım ama gelin bir de beni dinleyin. Bölümlerim için gün koyduktan sonra gelecek hafta oldukça aksilikler yaşadım, yaşadık. Gerek ailem içinde olan trafik kazası , gerek akrabamın yanlışlıkla elini kesmekten son an da kurtulması... Bunun yanında bir de yakın akrabamın düğün telaşesi yine yakın akrabamın sünnet düğünü vs. Bunlar aslında beni bir nevi duraklatan durumlardı asıl sorun sınav sonucumu öğrendiğimde oldu.

Sınav sonucum hiç beklemediğim şekilde beni şoke uğrattı. O gün benim için her şey durdu sanki. öyleki kendime hakim olamayıp gün boyu ağladım ve öğrendim ki sınavda ne yazık ki kaydırma yapmışım. Sonucum bu yüzden berbattı. Her ne kadar birkaç gün alışamasamda daha sonradan nasip böyleymiş dedim. Demek ki benim nasibimde seneye kalmak varmış dedim. Evet nihayetinde sınav sonucumuda atlatmıştım. Ama sonra bir şeylerden soyutlandığımı fark ettim. Artık eskisi gibi hevesli olmadığımı fark ettim. Özellikle bölüm yazmak için sayfayı açtığımda boş boş bakındığımda fark ettim.

O kadar şey vardı ki aklımda bir an da uçtu gitti resmen. Sonra çıktım, hatta wattpad hesabımdan da çıktım ve hatta bununla kalmayıp wattpad'i sildim. öyle bir hevessizlikti içimdeki. Aradan biraz zaman geçince tekrar yükledim ve giriş yaptım. Sonra yorumları gördüm ve kendime kızdım. Bir açıklamayı hak ediyorlar dedim.

Merak etmeyin bu bir ayrılık yazısı değil. Aksine bu tekrar yakın bir zamanda sahalarda olacağımın müjdesi! Çok zor bir zaman içerisindeydim, lütfen bana destek olun. Destek olun ki daha hızlı atlatabileyim. İnşhallah kendimi bölüme verir vermez kitaplarıma bölüm atacağım.

UMARIM BENİ ANLAMIŞSINIZDIR. ŞİMDİDEN HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER, İYİ Kİ VARSINIZ!

BENİM MUTLULUĞUM SİZİN YORUMLARINIZDA SAKLI, LÜTFEN BU ALANI YORUMSUZ BIRAKMAYIN.

ZORAKİ HİZMETÇİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin