H4 one direction stuff

333 21 4
                                    

renske pov

Deze keer kom ik wel in de goede kamer uit. De woonkamer heeft een grote hoekbank, een gigantische tv en allemaal accessoires. Ook loopt een klein hondje door de kamer te rennen. Hij komt naar me toe gerent en springt tegen me op. 'Loki' Roept Liam lachend naar hem toe. De hond die blijkbaar Loki heet schrikt en rent naar zijn mand naast de bank.

'Is het erg als de andere jongens zo komen' vraagt Liam als orange is the new black afgelopen is. 'Nee tuurlijk niet' zeg ik gelijk, ook al woon ik nu bij de Liam Payne nog steeds ben ik een directioner met een koffer vol spullen met hun gezicht erop. 'Hun vriendinnen komen ook mee' Zegt Sophia nog snel achter mij antwoord aan. Ik gliamlach schappachtig en Sophia begint te grinniken.

'Mag ik je kamer zien' vraagt Sophia nieuwschierg. Ik knik uitbundig en sta op. Sophia volgt me en ik loop naar boven. Ik trek me slaapkamer deur open en schrik als ik zie dat een van me koffers open ligt. Op zich is dat geen probleem alleen ligt me koffer open met al me one direction spullen erin.

Ik loop snel naar me koffer en klap hem dicht in de hoop dat Sophia niks gemerkt heeft. 'Wat was dat' vraagt ze grijzend.' Waren dat nou de gezichten van Liam, Niall ,Harry, Zayn en Louis'. 'Nee het was een foto van me vrienden' probeer ik te ontkennen helaas voel ik me wangen warmer worden.

'Oke dan is het goed' zegt ze lachend. Ik glimlach ongemakkelijk en staar naar me voeten. 'Er zit wat op je wang' zegt Sophia grijzend. Ik loop naar snel naar de badkamer om het eraf te poetsen. Ik kijk in de spiegel en probeer te zoeken wat er zit. Tot er in me door dringt dat er niks zit en Sophia me dus probeerde af te leiden. Ik ren de badkamer uit en zie wat Sophia aan het doen is.

Ze heeft de koffer opengemaakt en heeft een kussen vast met daarop Liam's gezicht. 'Het waren ze echt niet nee' zegt ze lachend. Ik grinnik zacht 'ik schaamde me er een beetje voor' zeg ik blozend. Ze glimlacht lief 'waarvoor dan schat er zijn zoveel tienermeisjes met deze spullen'. 'Maar nu hebben we wel iets om je kamer gezellig mee te maken' zegt ze lachend. Ze gooit het kussen op mijn bed.

Ik glimlach en pak het kussen waarop Niall staat en gooi deze ook op me bed. Sophia pakt het volgende kussen al maar ik hou haar tegen. 'Als me met hun hoofden gooien moet er wel muziek op staan. Ik pak me oude iPhone uit me zak en zet hem in een boxje wat al in de kamer stond. Ik zet 'Kiss you' aan en begin hard te zingen. Sophia volgt me voorbeeld en al snel staan we op het bed met een borstel te zingen.

-________________________________________________

Sorry voor het lange wachten!! Maar nu ga ik weer updaten echt sorry ik was me wachtwoord vergeten!!! Hopelijk viel dit hoofdstuk niet tegen! Xxxxx

Você leu todos os capítulos publicados.

⏰ Última atualização: Sep 21, 2014 ⏰

Adicione esta história à sua Biblioteca e seja notificado quando novos capítulos chegarem!

adopted by Sophiam (dutch liam payne fanfic)Onde histórias criam vida. Descubra agora