H1 say that again pleas!?

395 14 1
                                    

RENSKE POV

Hard sla ik op de wekker als best song ever van one direction er vrolijk uit komt. Ik wrijf door me ogen en maak Nikki me kamergenoot wakker. Nikki woont net als mij in een weeshuis en is me beste vriendin. Ze kreunt wat en ik loop snel de badkamer in met wat schoon lingerie. Ik zet de warme douche aan en kleed en kleed me uit. Ik stap onder de warme douche en word langzaam klaar wakker. Als ik helemaal wakker ben was ik me haar en spoel het uit. Ik zet de douche uit en droog me af. Ik gooi de handdoek in de wasmand en trek de lingerie aan. Ik loop de benauwde badkamer uit en trek me kast deuren open. Ik pak een grijze broek met gaten met een roze tanktops erboven met jealous much? Erop. Ik loop terug naar de badkamer en poets me tanden. Ik doe een laagje poeder op met mascara. Als ik klaar ben prop ik de goede boeken erin en loop naar benenden.

Ik ga zitten naast Max en Nikki. Ik pak een bruin broodje met kaas en prop hem snel naar binnen om de bus niet misen. Als ik hem op heb trek ik me roze vans aan en pak me tas. Ik ren de oprit af en stop bij het bushokje. Als ik gestopt ben komt de bus aanrijden. Ik stap in en plof naast Lisa neer. 'Waar is Nik' vraagt Lisa gelijk. 'Ze komt later ze moest naar de tandarts' vertel ik vrolijk. Als Josh ook instapt vraag ik gelijk naar zijn wiskunde huiswerk. Ik krijg het en begin het gelijk over te schrijven. Ik hoor Lisa en Josh me uitlachen.

Na een kwartier stopt de bus en zijn we op school. Ik loop samen met Lisa de bus uit en we lopen naar de kluisjes. Ik prop me tas erin en haal me gymkleren eruit. Samen met een vrolijke Lisa loop ik naar de zaal. Ik kleed me snel om omdat we bijna te laat zijn. 'Lisa schiet nou op' roep ik naar Lisa die haar haar voor de spiegel aan het doen in. 'Jaja we komen echt wel op tijd' mompelt ze geïrriteerd. Ik zucht en trek haar mee de zaal in. Als we binnenkomen staat iedereen al op ons te wachten. 'Sorry ik was me gymschoenen vergeten in me kluis' mompelt Lisa als de leraar ons boos aankijkt. 'Oké maar omdat jullie te laat zijn moeten jullie wissels zijn' roept hij vrolijk uit door zijn briljante idee.....

Na drie kwartier kom de conrector binnen gelopen. Ze wenkt de leraar en ik zie ze naar mij wijzen. De conrector roept mij en ik loop naar haar toe. 'Zou je je even om willen kleden ik wacht buiten op je' zegt ze wijzend naar me kleren. Ik knik braaf en ren de kleedkamer in. Ik kleed me snel om en doe een extra laagje mascara op en doe me haar goed. Ik prop me gymkleren in me tas en loop naar buiten. De conrector staat nog te wachten en als ze mij ziet loopt ze door. Ik volg haar door de school naar haar kantoor. 'Renske neem plaats' zegt ze wijzend naar de stoel. Ik ga zitten en kijk haar zenuwachtig aan. Ik heb nog nooit van me leven iets strafbaars gedaan en ben dat ook niet van plan.

'Er zijn mensen voor je in het weeshuis' zegt ze blij. Ik kijk haar vraagend aan. 'Kim is er je gaat geadopteerd worden' zegt ze vrolijk. 'Sorry wat zei je' mompel ik verbaasd.

___________________________________
Heey carots
Sorry klein hoofdstukje
Kom net terug van de kermis dus had geen tijd meer
Share?
Comment?
Vote?
Xxxxx merel

adopted by Sophiam (dutch liam payne fanfic)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu