H2 goodbye!

352 18 3
                                    

renske pov

Nadat de directrice alles heeft uitgelegd zit  ik in  de auto  naast Kim. Kim is de directrice van het weeshuis en best wel streng maar ook heel lief. 'er staat een stel voor je klaar als het klikt ga je met ze mee naar huis' zegt Kim terwel ze de auto pakeert bij het weeshuis. Ze stapt uit en ik volg haar snel het weeshuis in. Zenuwachtig hang ik me jas op en loop Kim achterna die richting het kantoor loopt. Ze laat me voor gaan en ik maak de deur open.

Voor me staat een Liam Payne en Sophia Smith. 'Hallo ik ben Renske' zeg ik stoterend door de zenuwen. 'Heey ik ben Liam en dit is Sophia' zegt hij met trots in zijn stem als hij over Sophia praat. Ik glimlach 'Ik weet het ik ben een fan' zeg ik verlegen. Ik hoor ze grinniken en ik kijk naar me schoenen. Kim komt gelukkig binnen lopen. 'Gaan jullie anders samen wat drinken in het woongedeelte' zegt ze vrolijk. Ik knik en loop het kantoor uit en ga zitten op de bank. Sophia komt naast me zitten en Liam tegenover me. 

'Waarom hadden jullie mij gevraagd en niet een van de andere meiden' vraag ik iets minder verlegen.'Je viel op je ziet er leuk uit en lijkt zelfs een beetje op ons' zegt Sophia vrolijk. Ik knik iets zelfverzekerder en kijk naar Liam. Liam kijkt mij onderzoekend aan hij glimlacht vrolijk naar me als hij me ziet kijken. 'Sophia kom je mee naar het kantoor van Kim' vraagt Liam blij. Sophia knikt en staat op 'tot zo' roepen ze allebij voordat ze deur dicht trekken. Ik mompel iets terug en zet de tv aan. Er zijn alleen maar kinderprogamma's op dus zit ik hem al snel weer uit. Na een tijdje Komt Kim het kantoor uit gelopen.

'En' vraag ik hoopvol het lijkt me super om door hun geadopteerd te worden. Ze knikt als bevestiging 'ga maar inpakken je mag 2 koffers meenemen ze liggen op zolder' Zegt ze blij. Ik knik vrolijk en ren naar de zolder. Ik pak 2 paarse koffers en gooi ze de trap af. Ik klim zelf de steile trap ook weer af. Ik leg de koffers op me bed en maak ze open. In het weeshuis krijg je iedere 2 weken een nieuwe setje kleren een iedere 3 maanden nieuwe schoenen. Ik prop dit allemaal in een koffer en doe hem daarna dicht. In me andere koffer doe ik toiletspullen en al me andere kleine spulletjes. Het belangrijkste wat ik erin doe is het oude dagboekje van me overleden moeder . Ik maak de koffers dicht en ren ermee de trap af.

benenden staan Sophia, Liam en Kim al te wachten. 'Het spijt me mop maar je kan geen afscheid meer nemen en je verhuisd naar London dat is dus aan de andere kant van het land' zegt Kim spijtijg.  Ik knik langzaam en slik. Voor ik het zelf door heb rolt er een traan over me wang. Liam veegt hem onhandig weg en ik glimlach naar hem. 'Zullen we maar alvast naar de auto gaan dan komt Renske als ze afscheid heeft genomen' Zegt liam terwijl hij een koffer pakt. Sophia knikt braaf en pakt de andere koffer. Als ze weg zijn vlieg ik Kim om de hals. 'Ik ga je missen' mompeld ze zacht. ' Ik ook ik ook' zeg ik langzaam. Ik hoor de kerk in de verte 12 uur slaan de kleine kinderen van het weeshuis zijn nu uit. 'Ik ga maar is' mompel ik zacht om niet in huilen uit te baarste. Ze knikt zacht en duwt een briefje in me handen 'Als je alleen bent pas open maken' mompeld ze. Ik knik en pak me jas van de kapstok. Ik draai me nog een laatste keer om voordat ik de deur dicht trek en zo een nieuw hoofdstuk van me leven laat beginnen.

------------------------------------------------------------------------

heey 

hopelijk een leuk hoofdstuk?

share?

comment?

vote?

xxx Merel

adopted by Sophiam (dutch liam payne fanfic)Where stories live. Discover now