Bölüm • 16

22.8K 1.1K 427
                                    

Bölüm kısa olacak ama diğer bölümü de hemen koyuyorum dklsajdklsadjklsa

Böyle geçiş bölümü gibi bir şey bu bölüm dklsjdkl

Biraz hızlandırdım hikayeyi çünkü anlatacak çok şeyim var ileride... dlsakdsşalsa

Bölüm şarkısı çok güzel bu arada haber vereyim dedim. 

***

İlk dönemin son haftasındaydık. Bilinmeyen Numara ile konuşmayı bırakalı tamı tamına 1 ay olmuştu bugün.

Yani saydığımdan değil sadece hatırladım. 

Sanki onunla konuşmayı bıraktıktan sonra hayatımdan büyük bir parçayı bırakmıştım. O günden beri kendimi eksik hissediyordum ama erkeklik onurum ona mesaj atmama engel oluyordu. Eşcinsel olmak için yaratılmamıştım. Belki içimde ona karşı olan hislerimi törpülememin tek yolu vardı. Belki biraz beni zorlayacaktı ama yapmak zorundaydım.

Aklımdaki düşünceleri harekete geçirmek için boş sınıfta yanımda oturan Aleyna'ya döndüm ve ansızın dudaklarımızı birleştirdim. Bana hemen karşılık vererek dudaklarını ıslattı ve, ''Artık benden sıkıldığını düşünüyordum,'' dedi. Haklıydı çünkü kaç zamandır onu ne öpüyordum ne de ona iltifat ediyordum. 

''Saçmalama güzelim,'' dedikten sonra onu önümdeki sıraya oturttum. Oturduğum yerden uzun boyum sayesinde boynunu öpmeye başladım. Küçük inlemeler duyduğumda bir sonraki adıma geçip kalçasından tutup Aleyna'yı kucağıma oturttum. Dudaklarımızı tekrar birleştirip onu deli gibi öpmeye başladığımda fazlasıyla korkmaya başlamıştım. 

Küçük Bilal işe yaramıyordu.

Bu kadar yiyişmeye rağmen ufacık bir hareketlilik yoktu. 

Ve o an Bilinmeyen Numara'nın attığı fotoğraflar ve soyunma odasında yaşadıklarımız aklıma geldi. Aletim o zevkli anıları hatırlamamla harekete geçti ve pantolonumu zorlamaya başladı. O sırada sınıfın kapısı açıldı ve utançla Aleyna ile birbirimizden ayrıldık. Gelen elinde kitaplarıyla Alp'ti. Bizi gördüğü gibi garip bir şekilde suratımıza baktı. Ayağa kalktığımda yakalanmış olmamızı umursamayarak, ''Sen mi geldin?'' diye sordum. 

Gözleri pantolonumdaki kabarıklığa kaydı ve kaşlarını çattı. ''Rahatsız etmeyeyim ben sizi,'' dedi giderek alçalan sesiyle ve sınıf kapısını çarpıp gitti. Neden böyle bir tepki vermişti şimdi? Hiçbir şey anlamamıştım. 

Alp'in sınıftan ayrılmasıyla Aleyna koşarak dudaklarıma tekrar yapıştı. ''Devam edelim aşkım.''

Sanki dudaklarımız tekrar buluştuğunda midem bulanmıştı. Onunla öpüşmek istemiyordum hatta hiçbir kızla öpüşmek istemiyordum. Bunu test edip öğrenmiştim.

Kabullenmem zor olabilirdi ama erkeklerden hoşlanıyordum. 

***

Finally bitches we got the confession yeah LOL lkdjsaklfsajkdlsaldksa

Diğer bölüm çoksel ha haberiniz olsun hemen arkasından geliyor kldsajdklsa

cinsel gerilim | boyxboy • textingWhere stories live. Discover now