#imagine8 Harry

410 13 0
                                    

Harry is de laatste tijd veel aan het werk, en heeft dus minder tijd voor jou. na hem een week amper te hebben gezien, heeft hij weer eens tijd voor jou.

"babe! we gaan wat leuks doen vanavond!" zei hij toen hij uit zijn werk thuis kwam. je kreeg gelijk een lach op je gezicht. "doe maar iets comfortabels en leuks... aan" bij leuks ging hij met zijn wenkbrauwen wiebelen.

je beslott snel een legging aan te doen, met een oversized shirt. daaronder deed je snel je all-stars aan en je haar deed je snel in een knot. je make-up zat nog wel goed en je spoot alleen nog wat parfum op. je liep weer naar de woonkamer waar Harry een beetje op zijn mobiel aan het kloten was.

zijn blik viel op jou, en hij keek van boven naar beneden, en weer opnieuw. "misschien kunnen we beter thuis blijven, als je snapt wat ik bedoel?" en Harry begon weer met zijn wenkbrauwen te wiebelen. je schudde je hoofd en trok hem van de bank af. "jou idee om iets leuks te gaan doen!" zei je terwijl je hem een tikje op zijn neus gaf.

-

"waar gaan we nou heen?" vroeg je de hele weg al. "we zijn er bijna... of we zijn er al!" zei Harry terwijl jullie het parkeer terein van de bowling baan opreden. "gaan we bowlen?" vroeg je. "ja, je weet wel hoe je moet bowlen toch?" vroeg Harry sarcastisch. je gaf hem een schouder duwtje en stapte uit de auto. "ik denk dat dat betekend dat ik ga winnen. " zei Harry nog.

-

Harry stond met 14 punten voor op jou dus je zat daar een beetje de verliezer te zijn. "ahw (Y/N), zal ik het beter maken door je een grap te vertellen?" je knikte, je wist dat zijn grappen dom zijn. maar het maakt je altijd op een of andere manier vrolijk.

"klop klop"

"wie is daar?"

"ki"

"ki wie?"

"nee, ik heb liever een banaan!"

je grinnikte er even over. en ging toen maar weer een bal gooien. je gooide een strike.

"mijn comeback!! heb je nog een grap, ze geven me meer power!" zei je terwijl je je tong uitstak.

"klop klop"

"wie is daar?"

"nintendo"

"nintendo wie?"

"nee nintendo DS"

je gooit nog een keer, en hebt gek genoeg nog een strike. je rent naar hem toe en geeft hem een kus. "ze helpen echt!" zei je. "ja, maar je weet toch wel dat je die strike voor mij hebt gemaakt nu, toch?" zei hij met big smile.

1D & 5sos imagines NLWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu