#imagine6 zayn

410 13 0
                                    

het is je verjaardag, en je rijd van je werk naar huis. zodra je thuis aankomt zie je, je vriendje, Zayn malik voor de deur staan.

je gaat er zo snel mogelijk naartoe en geeft hem een knuffel, daarna geeft hij je een zachte kus op je mond en geeft je een kado. je opent het en ziet er de mooiste keting ooit in zitten. het is een zilveren hartje met daarin een foto van jou en zayn. je staart er nog een tijdje naar omdat het zo mooi is.

"happy birthday baby! wat vind je?" vroeg Zayn. "het is de mooiste keting ooit!" zei je, terwijl zayn de keting om je nek deed. "de mooiste keting voor het mooiste meisje!" je geeft hem snel een liefde volle kus.

zayn doet zijn armen om je heen en draait een rondje met jou in zijn armen. "i love you!" fluisterde je in zijn oor. "i love you too, maar ik denk dat je dat al wel weette..." zei Zayn. je grinnikte.

"maar nu moet je mee, ik heb nog een verrassing!" zei Zayn. "wat? zayniee, honey, vertel me wat het is." zeurde je de hele weg door. "babe, kan je asjeblieft even stoppen..." "als jij mij zegt waar we heen gaan wel ja!" zei je terwijl je met je wenkbrauwen wiebelde. "kan ik niet, sorry!" je zuchte een keer diep en bleef de rest van de rit stil.

"babe, blijf hier zitten. je zult straks zien waarom!" zei zayn zodra jullie midden in een pik donkere zaal zaten met waarschijnlijk 1 stoel, ergens die had je namelijk nog niet gemerkt. "waar moet ik zitten?" vroeg je. "hier, hij leidde je naar de stoel op een random plaats.

je bleef rustig zitten tot opeens het licht aan ging. je zag dat je in een soort cafe was, of een klein theater aangezien er een podium was. waar de gordijnen langzaam van weg gingen.

"babe, ik weet hoeveel je van dit liedje houd. dus hier komt hij speciaal voor jou!" hoorde je door de speakers heen. "woehoe, Happy Birthday (Y/N)!" schreeuwde Louis en Niall door elkaar heen. je grinnikte even en hoorde toen dat little things begon te spelen. dit was een van je favoriete liedjes van hun!

1D & 5sos imagines NLWhere stories live. Discover now