#imagine7 louis

389 14 2
                                    

je vriendje Louis Tomlinson is op tour. je mist hem verschrikkelijk, en hij jou ook. hij vraagt of je naar hun show in New York wil komen. natuurlijk zeg je ja, en neem je de snelste vlugt naar New York.

wanneer je aankomt in het stadion kom je alleen Niall tegen. je begroet hem met een knuffel en vraagt waar Louis is, niet dat je niet blij bent om Niall te zien maar je wilt Louis gewoon graag zien.

"je zult moeten wachten tot de show, sorry!" zei Niall met een grijns. je besluit gewoon te wachten en blijft backstage met Lou en Lux.

het laatste liedje was afgelopen. en alle jongens gingen op een rij staan, behalve Louis. "guys, ik wil jullie mijn prachtige vriendin laten zien! (Y/N) kom even op het podium asjeblieft!"

je loopt met een dubbel gevoel het podium op, je weet niet wat je moet denken en je voelt dat je rood wordt. je gaat bij Louis staan en geeft hem een knuffel, terwijl je super nerveus bent.

louis gaat op een knie zitten. "wat doe je, louis?" fluister je naar hem.

"(Y/N) je bent perfect, en ik weet niet of ik iemand verdien die zo is als jou..." hij zucht even en friemeld een doosje uit zijn broekzak.

"maar ik wil dolgraag met je blijven voor altijd, (Y/N) wil je met me trouwen?"

je knikte en zegt: "ja natuulijk!" hij schruifd de ring om je vinger en je geeft hem een knuffel. je loopt hand in hand met louis van het podium af, en de rest volgt.

als jullie uit het zicht zijn van het publiek geef je hem een zoen en knuffel.

1D & 5sos imagines NLWhere stories live. Discover now