1: Bipolar lidelse

19 0 0
                                    

«Mina! Siste advarsel.» Læreren min ropte, men jeg hadde ikke fått med meg de andre advarslene. Tankene mine hadde vært et helt annet sted, og det er ikke av ingen grunn. The worlds handsomest guy sitter to plasser unna meg. Noah, wow! Så pen han er! Men ohh, no good. Han er en såkalt badboy. Gjengens hans er den typiske kriminelle gjengen som går med skinnjakke og kjører motorsykler.
-
«Hva var det der a?» jeg rødmet. «Ingenting...» jeg fikla med fingrene mine, selv om jeg visste at Kristine lett kunne se at jeg løy. Kristine er bestevennen min og vi har vel kjent hverandre så lenge vi kan huske. «Mina, du veit Noah ikke er bra for deg.» Kristine hadde alltid rett. «Dessuten har du aldri så mye som sagt 'hei' til han.»
Vi gikk mot kantina. Blikket vårt lette etter gjengen vår. Der. Jessica og Oliver. Det søteste paret. «Heyy babes, skaff dere et rom.» ropte jeg fra 5 meters avstand. De stoppet forvirra midt i kliningen og så irritert på meg.
Jeg tok hendene opp, som i at jeg overgir meg. Og vi alle begynte å le. Dette var en av mine glade dager.
Som alle andre har jeg oppturer og nedturer, men i motsetning til de fleste har jeg det litt sterkere. Som oftest er det ingen som merker det. Det at jeg har en dårlig dag eller periode, for jeg har blitt god til å skjule det bak et smil etter 4 år.
Da jeg var 13 år startet det, og to år etterpå fikk jeg diagnosen bipolar, men en svak versjon bare. Utenom familie, lærere og helsepersonell, er det kun en person som vet alt om sykdommen min og det er Kristine. Mah gurl... hun er det i tykt og tynt. Og det er jeg veldig glad for, selv om jeg noen ganger er like flink til å vise takknemligheten min da.

-EY PEPZ💓 har et lite håp om at dette kan bli en bok lest av litt flere.
Disclaimer: hvis noen har bipolar eller maniske perioder, må jeg beklage hvis det blir litt feil osv... Jeg kjenner 2 stk som har bipolar, men kan fortsatt ikke vite alt om det😅 Snakkes babes😘

ELSK MEG for den jeg er.Where stories live. Discover now