8.rész

4.3K 285 56
                                    

*Noel szemszöge*

- Neem. Ezt vedd le - vette le a fejemről a kalapot Mia. Fel idegesít. Már a hatvanadik ruhakollekciót vetette fel velem.

- Akkor minek raktad a fejemre, ha nem szeretnéd, hogy rajtam legyen? - néztem rá kérdőn.

- Mert jól áll, de ehhez nem illik - mutatott vegig rajtam,aztán újra a telefonját kezdte nyomkodni. Mióta Xanderék elmentek azóta ez megy. Mondja, hogy vegyem fel, aztán vegyem le és elkezdi nyomogni azt a szart.

- Figyelj Mia. Én most ezt leveszem, mert nem fogok Jason ruhájában elmenni vele sehova. Kiveszek egy kibekurt fekete farmert és egy feher pólót és ennyivel le lesz tudva, mert ez nem randi - vettem le magamról a bátyam pólóját.

- Ajj Noel. Legalább egy kicsit vedd ezt komolyan. Nyugodtan felrakhatnád a szemüveget is. Kibaszott jól néznel ki úgy is - kutatott tovább a szekrényemben. Kezd kihozni a sodromból.

- Nem fogom elvenni. Nem rémlik, hogy az volt az egyik fő ok, ami miatt rohadtul basztott. Nem is értem mi ütött belé. Ha most felvenném a szemüveget akkor békén... - hagytam abba a mondatot és elmosolyodtam. Ha felveszem lehet megint békén hagy és nem fog velem szórakozni. Mert ez csak egy hülye kis játék a részéről. Ebben biztos vagyok.

- Szóval mégis felveszed? - fordult felém Mia.

- Szerintem igen - mosolyogtam rá.

- Oké, tessék itt egy szürke kardigán, erre szükséged lesz - nyomta a kezembe - huzzál öltözni.

- Minek a kardigán. Jó idő van - néztem rá kérdőn, aztán kuppant - te tudsz valamit igaz? Azért nyomogod egész idő alatt a telefont, mert Dave leadja a programom mi?

- Nem tudok semmiről - nézett a szemembe, hogy meggyőződjek róla, hogy nem hazudik - szóval, majd kérem a beszámolót. Dave csak annyit mondott, hogy még ő is meglepődött Alexen - mosolygott rám - meg, hogy Amy, ő Dave anyukája, állandóan a nyakukon lóg és Alexet faggatja - nevetett fel.

- Csóri - kuncogtam én is egy kicsit - de amugy, hogy lehet hogy Dave-nél van? - jutott hírtelen eszembe.

- Ez egy nagyon hosszú történet, szóval, majd kérdezd meg tőle, szerintem neked szívesen elmeséli. Meg Amyéknek nem nagy teher, hisz szinte testvérek Dave-vel - kezdett újra kutatni a szekrényemben.

- Mia, megbeszéltük, hogy mit veszek fel. Állj le. Ja és testvérről jut eszembe. Te tudsz már valamit a bátyádról? - öltöztem fel és leültem az ágyra.

- Apával beszéltem csak róla. De csak annyit mondott, hogy a találkozásukat nem így képzelte - kezdte el mondani és leült mellém - én mondtam neki, hogy lehet másképp viszonyúlna a dolgokhoz, ha elmondanánk, hogy van egy húga. De apa szerint csak mégjobban ellökne minket magától - sóhajtott egyet a végén és elkezdte igazgatni rajtam a pólót.

- Ezek szerint te megszeretnéd ismerni? A nevét legalább tudod? - kérdeztem rá.

- Csak a masodikat, mert apának az jobban tetszik, mint az első neve.  Neked is jobban tetszik a második neved, azaz a Noel, ezért hív mindenki így téged, de eredetileg te Anthony lennél. Na érted, hogy mondom az ő nevéről annyit tudok hogy pontpontpont Gideon pontpontpont, bár szerintem szegény srác az elsőt hasznája es nem a Gideont, szóval még kutatni se tudok utána - nézett rám.

- Csori gyerek - nevettem fel. Számomra az a név, hogy Gideon  valamiért mindig vicces volt, úgy mint a Zebulon is.

- Ne nevesd ki. Nekem igen is tetszik az, hogy Gideon. És ahogy apa leírta illik is hozzá. De ez csak az én felfogasom - állt fel újra - nade nézzük a hajad.

Only YouWhere stories live. Discover now