Chapter 3 - I'm coming with you.

367 21 2
                                    

Mackenzie's POV:

Ik zat in mijn kamer toen mijn vader binnenkwam. "Sinds wanneer gehoorzaam jij niet?" ik haalde mijn schouders op. "Ben je je tong verloren?" riep hij kwaad. Ik schudde mijn hoofd. En hij gaf me een klop in mijn gezicht. Hij ging naar beneden. Mijn neus bloedde dus ik liep naar de badkamer voor het schoon te maken. Toen hoorde ik mijn moeder roepen "Mackenzie!" "Jaja, ik kom!" riep ik terug. Waarom nu weer?

Ik liep naar beneden en zag mijn ouders aan tafel zitten. Ik ging erbij zitten. Ze staarde me allebei aan. "Wat?" vroeg ik geirriteerd.

"We moeten iets vertellen" zei mijn vader. "Ehm, oke. Vertel dan?" "Ik vertrek morgen naar Dallas tot 5 november" zei mijn moeder. "Wat?" vroeg ik boos. "Het is voor mijn werk" mijn moeder is mode ontwerpster. "Dus, wat moet je daar doen? Je kan toch ook hier kleren maken?" vroeg ik boos. Ik wil niet hier alleen blijven met mijn vader. Mijn moeder slaat ook soms maar niet zoveel en ook niet zo hard.

"Ik wil mee, ik blijf hier niet" zei ik terwijl ik mijn armen over elkaar sloeg.

"Maar school dan?" "School, alsof mij dat iets kan schelen. Daar bestaan er ook scholen" ze knikte. "En mijn verjaardag is 3 november, die wil ik met jou vieren" zei ik met een pruillip. Dat werkt altijd. "Wat zeg jij ervan?" en ze keek naar mijn vader. Ik keek hem smekend aan. "Het is oke, dan zit ik er niet mee opgescheept" "Oke dan mag je mee" zei mijn moeder. "Dankje dankje dankje" zei ik enthousiast.

Ik liep naar boven. "Ga me spullen inpakken!" riep ik.

Ik deed mijn kleerkast open en pakte er een paar kleren uit. En armbanden.. Die had ik nodig. Ik moet me wondens en littekens kunnen verbergen. Ik pakte me andere sneakers en stak ze in mijn koffer samen met mijn kleren.

Ik pakte mijn spullen uit de badkamer en stak ze in een tas die ook in mijn koffer ging. Alles was klaar en het was al 21 uur. Ik pakte mijn mobiel en belde Leyla.

Ik: Heey bby ik moet iets zeggen

Zij: Heeeyyy sweety, zeg op!

Ik: Ik vertrek morgen naar Dallas met mijn moeder tot 5 november.

Zij: Ga je me verlaten?

Ik: Maar tot 5 november

Zij: Oke, ik hoop dat je het leuk hebt.

Ik: Komt in orde!

Zo praatte we nog even verder en toen we klaar waren met bellen ging ik een lekkere warme douche nemen.

Ik keek op mijn mobiel het was ondertussen al 22u30. Wow dat was een lange douche. Ik sloeg een handdoek om mij en liep naar mijn kamer. Ik opende mijn kast en nam een pyjama met lange mouwen.

Ik kroop in mijn bed onder de lekkere warme dekens, het was redelijk koud buiten.

Mijn ogen vielen langzaam dicht en ik viel in slaap.

--- Volgende dag ---

Ik werd wakker en keek op mijn mobiel. Shit, het was al 9 uur. School, ik kom te laat! Ik sprong recht en sukkelde bijna over mijn koffer. Huh, wat doet die hier? Ohja, ik ga naar Dallas!

Ik liep langzaam naar beneden, mijn ouders en mijn zusje zaten voor de TV. Ik liep naar de keuken en pakte de cornflakes en melk. Ik had zo een honger. Ik at alles gulzig op en nam daarna een glas en sinaasappelsap die ik ook snel opdronk.

"Mackenzie!" hoorde ik mijn moeder roepen. "Ja?" vroeg ik terwijl ik naar de woonkamer liep. "Is alles ingepakt?" ik knikte. "Oke, we moeten op tijd vertrekken dus ga je klaar maken en neem afscheid van je vader en Yliona.

Echt waar? Van mijn vader afscheid nemen? Die ga ik helemaal niet missen ik ben blij dat ik ervan af ben. Mijn vader kwam naar mij en gaf me een stomp in me maag. "Awh!! Wat deed ik nu weer?!" "Let er de volgende keer op dat je niet luid op denkt" en hij gaf me nog een klap. Oh oke, dit verklaart alles. Ik heb dat wel meerdere malen dat ik luidop denk.

Ik liep naar boven en ging naar mijn kamer. Ik had gisteren nog kleren klaar gelegd voor vandaag. Ik nam die kleren en ging naar de badkamer. Ik nam douchegel, shampoo, een washandje en legde een handdoek klaar. Ik deed mijn kleren uit en stapte in de douche.

Ik zette de kraan open en voelde de warmen stralen op mijn lichaam. Dit is altijd zalig, een lekkere warme douche.

20 minuutjes later was ik klaar en stapte ik uit. Ik droogde me af en deed mijn kleren aan. Ik borstelde mijn haren tot alle klitten eruit waren en maakte een staart. Ik deed wat mascara op en was klaar. Ik liep naar beneden en liep naar mijn zusje. Ik ging naar haar op de bank zetten en trok haar op mijn schoot. "He kleine" zei ik met een glimlach. "Hewy groote" zei ze lachend. "Ik ga weg voor een paar daagjes samen met mama, papa zal goed voor je zorgen" en ik gaf haar een kus op haar voorhoofd. Ze knikte. "Ik jullie missen" zei ze zacht. "Ik je ook maar de tijd gaat snel" ik zal haar zo missen, mijn klein prinsesje.

Oke hoofdstuk 3 alweer! Vote & comment please. 4 votes? Follow is ook altijd leuk ;) x

Bruises [Dutch&Demi Lovato Fanfic]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu