Capitolul 04: Prolog - All și Prima Luptă

2 0 0
                                    

Probabil – cel mai mare mister al acestei povești este originea puterii lui All. V-ați întrebat cum și-a obținut All puterile? Toată lumea vrea să știe... Ei bine, aș putea da răspunsul acum și să elimin tot misterul, dar nu-mi doresc asta. Originea acestor puteri va avea să fie spusă la momentul potrivit.

(( De ce trebuie să fac câte o introduce la începutul fiecărui capitol? Nu pot să trec direct la acțiune și gata? )) (( Ai dreptate.... Dar, cred că, All vrea doar să aibă capitole mai lungi. )) (( CONTINUI SĂ FACI CUM ȚI-AM ZIS EU, CUM AI FĂCUT ȘI PÂNĂ ACUM )) (( Cum dorești, o, tu, ființă perfectă. )) (( NU-MI PLACE SARCASMUL TĂU. )) (( Știu! ))

(( CONTINUĂ... ))

Să continuăm... Capitolul 04....

Ce zi minunată pentru nefăcut nimic. Doar la asta se gândea All. Cerul senin este lipsit de orice nori; razele dogoritoare ale soarelui mângâie pământului; păsărelele își cântă simfonia... și o mulțime de alte chestii relaxante la care se poate gândi oricine. All nu are chef de nimic Nici călătorit în timp, teleportat... nimic. Ce ar putea face All astăzi? Să stea în casă să se joace pe calculator? Să-și viziteze magazinul de dulciuri preferat? Ar putea... dar nu are bani... și nici chef să se ducă să ia.

Își părăsește locuința. Vrea să iasă afară, să facă o vizită naturii... să devină unul cu mediul înconjurător (ar putea face asta dacă s-ar transforma într-un copac). Când iese afară, ia o gură mare de aer curat. All și-a folosit puterile pentru a purifica aerul pe o distanță de câțiva kilometrii. Când spun aer curat... este chiar curat, fără impurități.

All stă în fața casei. Nu face nimic decât să privească cerul senin și să respire aerul curat. Sunetul plăcut produs de păsări în atinge fin urechile. Este o vreme foarte plăcută... mai ales că soarele nu-i afectează ochii din cauza protecție puse.

Numai dacă nu i-ar strica cineva clipa.

All nu a simțit atacul inamicului. Forța gravitațională a crescut. Din casa lui nu a rămas decât praful, iar o mică parte din pământul de sub picioarele lui a dispărut, afectate de puterea gravitațională abătută asupra lui All.

Inamicul credea că un astfel de atac slab va reuși să-l afecteze. Din tragedie pentru el, și cum am spus în paragraful de mai sus, All nu a simțit atacul. Oare la ce se gândea? Dacă nu-i era distrusă casa, ziua continua normal pentru el. (All este o ființă perfectă??!! Tot ce face el.... nu contează... continuăm cu povestea... )

All ridică mâna și o coboară imediat. Un atac decent folosind gravitația. Totul a fost redus la nimic, iar un locul la tot, o groapă uriașă, dreptunghiulară a rămas. (Aproape 20 de metri.) Inamicul a lovit pământul într-un mod dureros.

- Acesta poate fi numit atac. Nu ce ai încercat tu.

Se ridică. All stă față în față cu inamicul în groapa de douăzeci de metri.

Acum trebuie să-i acordăm o mică descriere noului personaj. Nu-i voi spune numele... asta poate face și el... măcar atât să poate face. Părul lui este verde... ca iarba verii, probabil vopsit sau adus la culoarea asta folosindu-și puterile... cine știe. Culoarea ochilor este tot verde, dar o nuanță mai întunecată... de la depărtare pot fi considerați și negrii, însă de aproape sunt verde închis. Are un nas mic, din care curge sânge, rezultatul prăbușirii, o gură mică, rănită în colțul drept (datorită căzăturii), cu buze subțirii, o limbă normală (cred... ), urechi normale ca toți ceilalți oameni, poate doar auzul este mult mai dezvoltat, un gât normal care susține capul la fel de normal... este slab, probabil 68-75 kilograme, nici mai mult, nici mai puțin... o înălțime de 1,69 metri, iar anatomia lui este diferită de cea a unui om normal și asemănătoare cu cea a lui All, dar nu vorbim prea mult despre asta. Și vârsta... 18-19... cred. Probabil 18, la fel ca All. Sigur 18, nu are mai mult. Aceasta este persoana care l-a atacat pe All... Mai avem de aflat numele lui... în orice moment.

The Great AllWhere stories live. Discover now