Capitolul 03: Prolog - All și Liceul

2 0 0
                                    


A fost odată ca niciodată... Capitolul trei din povestea "The Great All". (( Ce naiba fac? )) Rămâneți cu noi pentru mai multe capitole. Acum, să ne bucurăm cu toții de capitolul trei.

Momentul perfect pentru un alt detaliu despre mărețul All. Nu am menționat vârsta lui în primele două capitolul, am păstrat totul pentru acest moment. Acum este momentul perfect.

Deci... fără alte cuvinte de adăugat... în afară de acestea... vârsta lui Al... 18 ani. Titlul ne spune că încă este la liceu, ultimul an de liceu. De fapt, All nu se duce la liceu... nu el, ci o clonă de a lui. La sfărșitul zilei, clona dispare, iar toate cunoștințele dobândite în acea zi, îi sunt transferate lui All. La începutul zile, clona reapare. Și totul se repetă. Ce frumos e când ai astfel de puteri!

Deci... acesta capitol prezintă prima experiență reală a lui All la liceu.

Să începem.... Capitolul TREI...

All întră pe poarta liceului.

All intră pe ușa liceului.

All intră pe ușa clasei.

All se așează în ultima bancă de pe rândul de la fereastră (normal). Priveliștea te lasă fără cuvinte. Dacă vă uitați pe fereastra din dreptul lui All, aveți peisajul unei insule tropicale în formă de semilună, văzute de la înălțime... deci, dacă vă uitați pe fereastra din dreptul lui All aveți senzația că sunteți în aer. Dacă vă uitați pe celelalte ferestre, puteți vedea terenul de sport.

Nimic de comentat aici. Shhhhhtt.....

Astăzi este ziua când are de dat un test la matematică. O nimica toată pentru el... din moment ce poate căuta în mintea profesorului rezolvările problemelor. Ceilalți au avut mari probleme, foarte mari, și totul se datorează unei glume făcute de All pe seama lor. Le-a șterg toate cunoștințele de matematică. Din treizeci de elevi, doar el a rezolvat testul, restul au dat foaia goală. Profesorul a fost surprins.

Nu putem să-l judecăm pe All pentru gestul făcut... doar știți... MAI MULT DECÂT UN OM, MAI PUȚIN DECÂT UN ZEU................................................................................................ Asta nu ne permite să-l judecăm.

Și așa s-a terminat prima oră.

La a doua oră... și-a luat pauza? (Ce.... ?) De ce ai mai venit? Nu zici nimic acum? Pentru ce dracu te-ai mai dus dacă nu faci nimic? (( DOAR TACI ȘI CONTINUĂ )) Fir-ar... Fie... Să continuăm...

(( Uneori nu înțeleg cum gândește ființa asta. ))

După cum am spus, nu a intrat la a doua oră. În schimb, s-a dus pe acoperiș.... Să fumeze. Nu fumează țigări, nici trabucuri.... "iarbă"... de cea mai bună calitate. Dar când ai un corp special (adică diferit de oamenii normali) astfel de lucruri funcționează diferit. Pentru All, fumul îi curăță plămânii de orice impuritate și-l ajută cu o respirație mai ușoară, iar gustul este diferit de cel normal. Nu știu ce gust a avut... și nici All nu-și mai amintește. Oricum nu contează. (Însă, țineți minte, aici este ficțiune; doar la All funcționează în acest fel.)

Și așa s-a terminat și a doua oră.

La a treia oră a dormit. Bineînțeles că profesorul a avut iluzia că All era atent la ora lui.

În pauză a avut chef să facă conversație cu cineva. A intrat în discuție cu câteva fete (10 mai exact) și au închiriat sala de sport (greșit spus -de fapt- a schimbat memoriile celor care foloseau sala de sport în acel moment). A schimbat întreaga sală de sport: putem observa o parcare, o cameră doar cu un calculator, un cinema.... iar mărimea salii de sport nu s-a schimbat, doar interiorul s-a mărit. All poate distorsiona spațiul; după cum ați putut citi. Au urmat câteva lecții de condus (All știe să conducă foarte bine); lecții de IT (All este un specialist în domeniul IT); și un maraton de filme (All este un mare cinefil). Și așa patru ore au trecut pentru ei, numai două pentru cei care nu au fost în sala de sport. Desigur, celor 10 fete nu li s-a părut nimic suspicios, ele au avut parte de două ore incredibile.

În ultima pauză, aducând cu ei un motiv foarte întemeiat, câțiva bâieți au venit să-l bată pe All. Unul dintre ei este prietenul uneia dintre fetele cu care All a fost în sala de sport. A înțeles greșit toată situația. (Elevii din liceu au aflat repede despre incidentul din sala de sport.) Din gelozie (posibil) și răzbunare, au venit să-l bată pe All. Când el ar trebui să-i mulțumească. Din cauză lui All, prietena lui este o șoferiță excepțională. Dar lui nu-i pasă de asta și și-a mai adus și prietenii. Ce copil penibil! Pfff...

Oricum...

Nu au putut face nimic. All i-a trimis pe toți în spital; chiar el a sunat ambulanța. Nu au suferit prea mult: câteva oase rupte, câte o contuzie cerebrală, chestii de genul. Nimic grav... pentru All. Nimeni nu a aflat de incident.

Clopoțelul a anunțat sfârșitul unei zi de liceu. A fost o zi frumoasă pentru All.

După liceu, s-a clonat și a ieșit la întâlnire cu cele zece fete de mai devreme. Doar gândiți-vă, toate senzațiile pe care le experimentează sunt amplificate de zece ori, asta dacă se întâmplă în același timp. Separat, toți cei zece All experimentează doar o amestecătură de senzații și nu e chiar plăcut. Însă All, știa acest lucru.

Capitol fără încheiere.

Ei bine.... Ne vedem în capitolul 4, unde lucrurile se schimbă.

The Great AllWhere stories live. Discover now