•Neden Red Velvet'i Sevmiyorsun 2•

26 7 0
                                    

Çünkü xxx grubu kadar iyi değil, rap yapamıyor, dans edemiyorlar. SM'den çıkış yaptıkları için bu kadar popülerler, hakketmiyorlar.

Öncelikle iki grup arasında karşılaştırma yapıp, birini iyi seçeceğiniz bir durum yok. Çünkü o iki gruba da aynı şarkı verilip bunu söyle ve dans et denilmiyor. Karşılaştırdığınız grupların konsepti, türü ve tarzı bile değişirken iki grubu karşılaştıramazsınız.

RV'nin şarkılarını dinlerseniz daha vokal ağırlıklı olduğunu fark edersiniz bu yüzden rapperlara rap yapamıyor demek saçma. Rap kısımları az, şarkılardaki partlarını onlar kendileri ayarlamıyor veya şarkılarını yazmıyorlar. Şirketin sunduğu şeyi yapıyorlar.

Evet, SME'da çıkış yapmak onları bir artı olabilir ama eğer çabalamayı bırakırlarsa o kadar popüler olamazlar. SME'da çıkış yapmanın artı yönü kadar eksi yönü de var, insanların daha fazla gözüne batıyorsunuz mesela, daha ağır bir eğitim, daha ağır diyetler gibi.

SM hangi konseptin tutacağına emin olamadığı için tüm konseptleri deniyor ve bu çok saçma.
Red Velvet'i iyi tanı yoksa boşu boşana bu düşüncelere kapılıp onları sevmiyorsun. Hangi konseptin tutacağından emin olmadığı için değil, Red Velvet'in bir Red bir de Velvet konsepti olmak üzere iki farklı konsepte sahip bir grup olmasından dolayıdır bu.

Red konsepti daha canlı, enerjik, tatlı ve çocuksuyken Velvet konsepti tam terisi daha kadınsı, gizemli, girl crush tarzı. Bence bunların dışında tuhaf bir konseptleri de var yani hem tatlı oldukları hem de ürkütücü oldukları konseptler mesela;

Dumb Dumb, Rookie, #Cookie Jar gibi.

Popüler değiller, lütfen izlenme sayılarına bakar mısın? Benim grubum 93728272828 Milyon izleniyor seninki ise -103828273727 izleniyor.

YouTube izlenme sayısı ile popülerlik o kadar belirlenmiyor. Buna örnek olarak F(x), SHİNee, IKON, Girls Day, APink, NCT, 4M gibi birçok grubun grip izlenme sayısına baksan belki o kadar fazla olduğunu göremezsin ama onlar Kore'de popüler olan gruplar. Yani Popülerlik sadece YouTube izlenme sayısı ile belirlemişmişler.

Yeteneksiz ve çirkinler, pre-debut resimlerini gördünüz mü?

Öncelikle son birkaç yıl (2014-2018 arası) çıkış yapan gruplar dışında diğer gruplara baksanız çıkış yapmalarına rağmen giyiniş tarzları, makyajları o kadar farklıki bunu fark ederseniz. Bu kızlarda o yıllarda ergenlikte olabilir veya o yılların modasına uygun olabilir. Unutmayınki bir aralar apaçi saç modeli ünlüydü, şimdi kezban diye adlandırılan kadınların birçoğunun kullandığı bu saç ünlüydü.

Eğer yaşınız büyük bir zamanlarda ortalarda "Gözlerinin Yeşili özledim," "Ayrılsak ölürüz biz," "Aşk sakız mısın?" "Baby," diye dolanan kişilerdik. Birkaç örnekle o yıllar.

Kore VS Biz VS Amerika

Luvies ChatHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin