∞ReVeLuv∞

49 8 1
                                    

Şimdi bugün Ledi Belbet hanım kızlarımıza karşı ön yargılarımı ve nasıl tanıdığımı anlatacağım.

RV şarkılarını ilk dinlemem 2016 yılında One Of These Night ile gerçekleşti. İlk karşılaşmam ise 2015 yılında Dumb Dumb ile gerçekleşti. Russian Ruelet zamanı ise tamamen kızların ağına takıldım. MAMA oylamasında o yıl hep RV hanım kızlarımıza vermeye çalıştım.

İlk tanıdığım üye biricik maknae'yamız Kim Yer-İm oldu. Onu ise Human adlı bir fmv'yi izlerken tanıdım ve gerçekten çok fazla bağlandım. Bunun ardından Yeri ile ilgili durmadan bilgiler edindim veya onu daha çok tanımak istedim. Ağırlıklı olarak kötü eleştiriler gruba sonradan katıldığı içindi bu yüzden diğer üyeleri karşı bir antipatim oluştu. Yeri benim Kpop içerisindeki ilk ve kalıcı biasım.

Sonra ise Joy biricik eski maknae'yi sevmeye başladım ve best couplem oluştu. JoyRi. Joy, Yeri'nin aksine dışarıdan bakılsa bile sempatik gelen biriydi. Onun öyle bir auorası vardı ki ister istemez onu severken bulmuştum kendimi.

Unnie Line ilk başlarda gerçektende ısınamamıştım. Nedense, belki de o yazılan kötü yorumlar yüzünden bir türlü sevemiyordu. Birgün A.R.M.Y fandomundan bir arkadaşım ile konuşurken şu kararı verdim, benimde artık K-pop'ta bir aileye sahip olmam ve böylece ReVeLuv fandomuna girdim.

Fandoma girmeden önce elimden geldiği kadar çok kızların katıldığı programları, vliveları ve aklınıza gelecek birçok şeyi izledim, ReVeLuvlarla konuştum. Git gide Unnie Line'da sevmeye başladım. Ve tam anlamı ile ReVeLuv olalı bir yıl oldu diyebilirim.

Bunu anlatmamın bir diğer nedeni ise insanların düşüncelerinin değişeceğini göstermek istemem. Bu ise yine bizim ve kızların elinde. Biz ne kadar idollerimiz iyi tanıtırsak onlar o kadar iyi olur, ne kadar kötü tanıtırsak onlar o kadar da kötü olur. Bu yüzden başta RV olmak üzeri birçok gruba karşı antilik ya da sevmemizlik yapılıyorsa buna bir son verecekte yine fandomdur. Fandom antiye, sevmeyene bile aile gibi sarılmalıdır. Çünkü, iyilik yayıldıkça büyür.

@The_Yerist bu benim ReVeLuv olma hikayem sizinkileri nasıl?

@The_Yerist bu benim ReVeLuv olma hikayem sizinkileri nasıl?

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Luvies ChatHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin