•Neden Red Velvet'i Sevmiyorsun?•

33 6 0
                                    

Öncelikle bazı şeyler hakkında konuşmak istiyorum buraya RV hakkında kötü düşünceleri olduğunu düşündüğünüz kişileri etiketleyebilirsiniz, çünkü onların kızlar hakkındaki düşüncelerinin cevaplarını verebileceğime inanıyorum.

Red Velvet sevmiyorum çünkü çok yapmacıklar. Yeri büyüklerine karşı çok saygısız. Yeteneksizler, parayla gruba girdiler.

Red Velvet yapmacık geliyor olabilir fakat o bakış açından dolayı, sen sevmediğin için kızlar sana yapmacık geliyor olabilir ama öyle değiller. Camın bu tarafından dışarıya bakmak yerine dışarıdan etrafanı bir bakmanı öneririm, ön yargılar olmadan nötr olarak o zaman yapmacık gelmiyorlar. Buna gerçekten inan.

Bir diğer konu ise Yeri'nin davranışlarına gelelim, Yeri büyüklerine karşı saygısız değil sadece aralarında çok fazla yaş fark olduğu için büyükleri onun kendini garipsememesi ve jenerasyon farklılığını hissetmemesi için elinden geleni yapıyor, aynısı Yeri içinde geçerli.

Yeri, grupla çıkışını bir yıl sonra gerçekleştirdi bu yüzden haketmediği bir çok yorum aldı, aşağılan, yaptığı her şey boşuna gibi hissetti, birgün bir röportajda şöyle söyledi;

"Kameralardan korkuyorum ve insanlardanda korkuyorum,"

Ona bunu söyleten ona bu kötü yorumları yapan kişilerdi, git gide rol yapmayı öğrendi ve içi kan ağlasa bile sahnede hayranlarına gülümsedi. Jonghyun için ağladığında ona sahte dediler, sadece prim kasıyor üzülmedi bile dediler. Jonghyun, Yeri'nin abisi gibi gördüğü biriydi ve onun çok fazla zaman geçirmişti, ağlaması doğaldı, üzülmesi gerçekti ama herkes ona sahtesin dedi.

Şimdiki diyeceklerim sadece Red Velvet için değil tüm K-Pop idolleri için:

Öncelikle yeteneksiz değiller, yıllarca eğitim alıyorlar, vokal koçları, dans koçları, rap koçları olmak üzere birçok pozisyonunda en iyi seviyeye gelmiş kişilerle çalışıyorlar. Senin yeteneksiz dediğin kişi çıkış yapana kadar gecesini gündüzüne katıp o çalışma odalarında sürünüyor, kemikleri batana kadar, kasları yırtılana kadar, vücudunda morluklar ve çürükler oluşana kadar çabalıyor ama çıkış yaptığında değişen bir şey olmuyor, hâlâ çalışıyor hâlâ gecesini gündüzüne katıyor hatta stajyerkenki durumundan daha kötü oluyor. Sadece fanları ve hayalleri için çabalıyor.

Antilerle uğraşıyor, netizenlerle uğraşıyor, ağır diyetlere maruz kalıyor, ilişki yaşayamıyorlar, fanları için daha fazlasını yapıyorlar, her şey kıskanan insanların gözlerine batıyor ama o yine de kendine gelmeye çalıyor, ağır depresyonlardan geçiyorlar ama yinede kimseye fark ettirmemeye çalışıyorlar... Ailelerini görmüyorlar...

Bunlara rağmen bizlerin unuttuğu bir şey var onlar sadece insan, gülebilirler, dans edebilirler, ağlayabilirler ve nicesini yapabilirler çünkü bunu sende yapıyorsun, çünkü o da bir insan sırf bunları yaptığı için onu eleştiremeyiz, çünkü sen sırf bunları yaptığın için eleştirilmiyorsun.

Ve hiçbir aile çocuklarının bunu yaşayacağını bildiği halde üzerine para verip çıkış yapmasını sağlamaz, biraz mantıklı düşünün.

Red Velvet, erkekler ile çok samimi bir grup herkesle moment veriyorlar. Bu iğrenç, onlar tam bir o****u, s****k. Bakire bile değil.

Sırf erkeklerle yakın diye böyle bir tutum gösteremezsin, bu sırf RV için değil tüm kadınlar için geçerli. Sen böyle düşünüyorsan eğer bir hemcinsin bir erkekten dayak yediğinde hak ettiğini düşünürsün, bir kız kısa etek giydiğinde, porno izlediğinde ya da erkeklerle samimi olduğunda kesin veriyor diye düşünürsün, aldatılan bir kadına erkek değil mi elinin kiri boşver dersin ama kadın aldatırsa o****u dersin, kısa etek giydi, makyaj yaptı tacizi hakketmiş dersin. Şimdi  demem desen bile ilerde diyeceksin çünkü sen şimdiki düşüncen ile bu düşüncelere davet ediyorsun.

Luvies ChatHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin