Μεγάλο Ευχαριστώ.

446 23 11
                                    

ΚΑΙ ΝΑΙ I'M BACK BITCHES.

Σήμερα (02.08.18) το wattpad αποφάσισε να παίξει με την υγεία μου και την ευαισθησία της ηλικίας μου. ΕΊΜΑΙ 18 ΧΡΌΝΩΝ ΓΡΙΆ. ΠΆΩ ΝΑ ΑΝΕΒΆΣΩ ΝΈΟ ΦΑΝΦΙΚ ΜΕ ΤΟΝ HARRY ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΈΕΙ ΌΤΙ ΤΟ MY LITTLE SISTER ΈΧΕΙ ΚΑΤΈΒΕΙ.

Στην αρχή ήμουν ήρεμη...

Μετά... Έγραψα το μήνυμα στον τοίχο μου...

Και μετά μου στέλνει η κολλητή μου και μου λέει ΤΙ!?

Το my big brother ναι... Το άλλο όχι...

Είχα και την μάνα μου να θέλει να κάνουμε δουλειές και εγώ να πηγαίνω πάνω κάτω στο δωμάτιο μου σαν τον δαίμονα.

Έπειτα, μου απαντάει και μια κοπέλα ότι δεν της εμφανίζεται η ιστορία.

Παραμένω ψύχραιμη...

Ωωω... Τι λέω....

Κόντεψα να πεθάνω.

Μπαίνω πάλι από το κινητό όταν θυμάμαι πως πρόσφατα ένας Σπύρος νομίζω (ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΠΊΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ) είχε ψηφίσει το βιβλίο. Πηγαίνω στις ειδοποιήσεις και μέσα από αυτές καταφέρνω να μπω στο βιβλίο. Παραδόξως και μπορούσα να το διαβάσω όλο, και να το ψηφίσω αλλά και να δω όλα τα σχόλια και τις ψήφους. Το είχα κανονικά στην βιβλιοθήκη και όχι στις δημοσιευμένες... ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΌΧΕΙΡΕΣ!

Απλά εκείνη την στιγμή ευχόμουν να ήταν κάτι προσωρινό πριν πάρω το πρώτο αεροπλάνο και πάω στον κύριο wattpad για να του δώσω ένα χέρι ξύλο.

Έπειτα ανέβασα μια ανακοίνωση στο my big brother ενημερωνοντας σας πως ξες κάτι μανμου;! Μπορεί εσύ να μου κατέβασες την ιστορία αλλά εγώ θα την ανεβάσω πάλι εδώ γιατί έχω ζήσει μέσα στην αλητεία με τον φίλο μου τον Σταν. BITCH!

Εδώ λοιπόν είναι που αρχίζω να ΚΛΑΙΩ σαν μωρό παιδί που μετά από 3 χρόνια υπάρχουν ακόμα άτομα που στηρίζουν αυτά τα βιβλία και τα έχουν αγαπήσει την στιγμή που εγώ όταν την διαβάζω ένα τεράστιο ερωτηματικό υπάρχει στο κεφάλι μου σε φάση ρε σκατο τι μαλακιες έγραφες. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥ για την στήριξη σας δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο σημαντική ήταν για εμένα κυρίως αυτές τις στιγμές. Πολλοι θα μου πουν "σιγά μωρέ μια ιστοριουλα είναι πως κάνεις έτσι;" ΟΧΙ! ΘΑ ΚΆΝΩ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΆΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΆΞΩ ΟΠΩΣ ΝΙΏΘΩ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΚΟΜΜΆΤΙ ΤΗΣ ΖΩΉ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΈΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΉΣΩ ΖΩΝΤΑΝΌ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΆΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΊΞΩ ΣΤΑ ΕΓΓΌΝΙΑ ΜΟΥ ΠΌΣΟ ΚΟΛΛΗΜΈΝΗ ΉΜΟΥΝ ΜΕ 5 ΜΠΑΝΑΝΕΣ... Ναι για τους 1d λέω ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΠΈΝΤΕ... ΜΈΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΆ ΜΟΥ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΠΆΝΤΑ ΠΈΝΤΕ ΓΙΑΤΊ ΈΤΣΙ ΤΟΥΣ ΓΝΏΡΙΣΑ ΚΑΙ ΈΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΆΜΑΙ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΆΛΛΟΝ ΚΌΣΜΟ.

Στην τελική, έπεσα να κοιμηθώ για κανένα 5ωρο από το σοκ και όταν ξύπνησα όλα ήταν στην θέση τους.

Ευχαριστώ για όλα.

*mic drop*

*αποχωρεί συγκινημένη*

-Αναστασία. 💕💕💕

🎉 You've finished reading My Little "Sister" [Book 2] 🎉
My Little "Sister" [Book 2] Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα