Κεφάλαιο 9

3.7K 394 35
                                    

Gemma's Pov

Τους παρακολουθούσα όλη την ώρα από την κουζίνα έχοντας ένα χαμόγελο κολλημένο στα χείλη μου. Χαίρομαι τόσο πολύ που τους βλέπω μαζί και χαρούμενους μετά από τόσα χρόνια. Είναιια τόσο όμορφη οικογένεια!

Καθώς χάζευα τον Edward που κρατούσε με τόση αγάπη και τρυφερότητα τον Edward jr στην αγκαλιά του-τι μπέρδεμα, πατέρας και γιος το ίδιο όνομα-... Άκουσα την πίσω πόρτα της κουζίνας να χτυπάει και στο τζάμι εμφανίστηκε ο Chris..

G. "έλα πέρνα μέσα! "είπα καθώς του άνοιξα και έκανα χώρο για να περάσει

Ch. "τα βρήκανε;" ρώτησε και άνοιξε ελάχιστα την πόρτα, ίσα ίσα για να μπορέσει να έρθει σε κοινή θέα με το σαλόνι. Όταν είδε πως ήταν αγκαλιασμένοι και στο πρόσωπο τους η ευτυχία ήταν ζωγραφισμένη παντού, στο πρόσωπο του στολίστηκε ένα χαμόγελο και έκλεισε πάλι την πόρτα "τελικά... Έπιασε το κολπάκι! " είπε και με κοίταξε στα μάτια... Τι όμορφα μάτια...

G. "από ότι φαίνεται ναι! Πραγματικά σε ευχαριστώ που βοήθησες  τον αδερφό μου και την Emily... Έστω και με αυτόν τον τρόπο "

Ch. "τα πάντα για μια καλή φίλη! " μου χαμογέλασε... Το γλυκός!

Λοιπόν το σκηνικό με τον μεθυσμένο Chris ήταν στημένο. Οι μόνοι που το ξέραμε ήμασταν εγώ, ο Chris, η Emily και ο Liam που μετά από πολλά παρακάλια το ψήσαμε να μας βοηθήσει να φέρουμε με κάποιον τρόπο τον Harry εδώ... Όχι... Το σχέδιο δεν ήταν ο Chris να την βιάσει απλά να κολλήσει πάνω της, όμως ήπιε λιγο παραπάνω και ξέφυγε η κατάσταση... Πάλι καλά που ο αδερφός μου έφτασε εγκαίρως, αλλιώς ο από εμένα θα τις έτρωγε αν έκανε κάτι στην Emily.

Τώρα θα μου πείτε, τι δουλειά έχει εδώ ο Chris..Λοιπον ήρθε να πάρει τα πράγματα του και να φύγει στην Ιταλία για να δει την Lia και τον Max (έτσι! Όποιον θέλει να ξαποστειλει η Λαζαριδου, στην Ιταλία τον στέλνει :3) και από εκεί θα πάει στην Ελλάδα για να συνεχίσει τις σπουδές του.

Emily's Pov

Έχει περάσει η ώρα και πατέρας και γιος δεν λένε να ξεκολλήσουν ο ένας από τον άλλον... Αναπληρωνουν τον χαμένο χρόνο... Παίξανε κρυφτό, κυνηγητό και ότι άλλο παιχνίδι μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους.... Τώρα είναι στην αυλή και το μονο που ακούω είναι τα γέλια τους και δεν μπορώ παρά να χαμογελάσω και εγώ.

Ε. "ώρα για μεαημεριανοοο... " φώναξα τον Harry και τον Edward καθώς έβγαινα έξω. Όταν γύρισα προς το μέρος τους, τους είδα να είναι από πάνω μέχρι κάτω βρεγμενους... "πάτε καλά; Χειμωνιάτικα παίζετε με τα νερά; σοβαρά τώρα; " φωναξα και οι δύο άντρες της ζωής μου με τις καστανές μπούκλες και τα όμορφα πράσινα μάτια κατέβασαν το κεφάλι τους και προχώρησαν μέσα παίρνοντας από μια πετσέτα. Ο Harry πήρε τον Edward στην αγκαλιά του και πήγανε πάνω... Ώρες ώρες κάνει σαν παιδί... Και αυτό το υιοθέτησε από σήμερα...

My Little "Sister" [Book 2] Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα