Κεφάλαιο 8

3.6K 400 37
                                    

Harry's Pov

Ε. "ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕ! " φώναξε και έσκυψα το κεφάλι μου κλείνοντας σφικτά τα μάτια μου. Κατάλαβα ότι όντως έφταιγα εγώ, αν τότε δεν την άφηνα μόνη της στο νοσοκομείο, τώρα... Τώρα η Emily θα ήταν η γυναίκα μου και και είχαμε και τον μικρο μας γιο. Θα ήμασταν μια ωραία οικογένεια, βέβαια μπορεί να μην ήμουν στο πιο διάσημο συγκρότημα παγκοσμίως.... Όμως θα ήμουν ευτυχισμένος!

Η. "Emily... Εγώ... Δεν... Δεν... Συγνώμη! " το χέρι της απλωθηκε και τρυφερά ακούμπησε το μάγουλο μου και απαλά χάιδευε με τον αντίχειρα της το σημείο όπου εκεί συνήθως εμφανίζεται το λακκάκι μου. Από αυτή τη σκέψη και μονο χαμογέλασα. Ένιωσα την ανασα της να χτυπάει στο πρόσωπο μου, σήκωσα το κεφάλι μου και χωρίς να το περιμένω κόλλησε τα χείλη της στα δικά μου περνώντας τα χέρια της γύρω από τον λαιμό μου ενώ εγώ δεν έκανα κάποια κίνηση για να την αγκαλιάσω.

Η. "σταμάτα επιτέλους να μου την πέφτεις  Gilbert! " είπα μέσα από το φιλί μας και γέλασα. Εκείνη χαμογέλασε και με δύναμη δάγκωσε το κάτω χείλος μου. Αουτς... Ένιωσα την αλμυρή γεύση του αίματος στο στόμα μου και μορφασα από τον πόνο....Ακόμα να κλείσει αυτή η πληγή!?
Η Emily απομακρύνθηκε και ακούμπησε απαλά με τα ακροδαχτυλα της το σημείο που υπήρχε η φρέσκια πληγή...

Ε."πάω να φέρω το φαρμακείο και... Έρχομαι! " έβαλε γρήγορα την πιτζάμα της και βγήκε από το δωμάτιο. Ανακάτεψα τα μαλλιά μου και σηκώθηκα για να βρω το μποξερακι μου, την στιγμή που πήγα να το πιάσω άνοιξε απότομα ή πόρτα και ξεπροβαλλε το κεφάλι της Emily

E. "Α! Και Harry.... Βάλε κάτι επάνω σου.. " δάγκωσε τα χείλη της και μου χαμογέλασε καθώς έκλεινε την πόρτα.

Η. "Αχχ αυτή η κοπέλα..." μουρμουρησα χαμογελώντας και μπήκα στο μπάνιο για να κάνω ένα ντουζ

Emily's Pov

Πήγα κάτω στην κουζίνα για να πάρω το φαρμακείο και είδα την Gemma και τον Edward να τρώνε το πρωινό τους

Εd. "μαμααα..." φώναξε και σκαρφάλωσε στην αγκαλιά μου δίνοντας μου ένα φιλί στο μάγουλο

Ε. "καλημέρα άγγελε μου! Πως κοιμήθηκες; " τον άφησα κάτω

G. "ο άγγελος σου κοιμήθηκε σαν πουλάκι! Άλλη ήταν αυτή που κοιμήθηκε στον καναπέ γιατί το δωμάτιο της ήταν κατειλημμένο! " πάλι καλά που ο μικρός είχε πάει στο σαλόνι να παίξει με τα παιχνίδια του. Μου έκανε την θυμωμένη όμως μετά ήρθε και με αγκάλιασε "δεν εκλεισα μάτι από τα βογγητά σου! " ψιθυρισε

My Little "Sister" [Book 2] Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα