cheat on me.

752 25 3
                                    

Twee weken later.

Nisrin.

Samen met Fleur achterop m'n bagagedrager fiets ik richting het dorp. Morgenavond gaan we met de jongens uit voor Dioni's verjaardag. Het gaat steeds beter met Kaj en mij na de abortus en met Fleur en Samuel gaat het ook goed. Cassius is nu gewoon goed bevriend met Fleur en is al opzoek naar een nieuwe vriendin.

"Zullen we dit kopen voor Dioni?" vraagt Fleur en ze wijst naar een grote doos met snoep. "Haha! heel leuk maar dat is veel te veel!" Fleur knikt. Als we na een halfuur van alles bij elkaar hebben gevonden moeten we een keuze gaan maken. "Ik vind de parfum het leukste cadeautje!" zegt Fleur. "Ik ook"

Als we na een tijdje weer in het dorp lopen, komen de jongens aangelopen. Snel verbergen we het cadeau'tje. "Hey guys!" "Hey girls, wat doen jullie?" "We waren wat rond aan het kijken, en jullie?" "Niks, we zijn net allemaal naar de kapper geweest." "Leuk!" Samuel geeft Fleur een kus en Kaj heeft me al doodgeknuffeld. "Hebben jullie zin in me party?" Vraagt Dioni. "Sure!" "Natuurlijk" "Oke, dan zie ik jullie morgen" zegt hij.

De volgende dag.

"Fleur, ik weeet echt niet wat ik aan moet?" "Dat leuke nieuwe jurkje wat je online had besteld!" "Jaa, thanks!" Fleur weet altijd wel iets uit mijn klerenkast. Als we na een halfuur eindelijk klaar zijn pakken we het cadeau en brengt mijn vader ons naar Dioni. We bellen aan en we horen de muziek al keihard. Zijn moeder maakt de deur open en laat ons binnen. "Dioni is ergens achter!" zegt ze lief. We bedanken haar en lopen naar de tuin. Als we de tuin in lopen gebeurt het gene waar ik altijd bang voor was, Kaj staat te zoenen met een ander meisje. Een blond meisje. De tranen rollen over me wangen. Dit kan niet waar zijn. Ik wil gelijk wegrennen maar iemand houdt me tegen. "Blijf!" "Nee, Kijk daar. Dit hoef ik niet te zijn!" Dioni loopt naar Kaj en tikt hem tegen het hoofd. "Vergeet je vriendin niet!" zegt hij en hij wijst naar mij. Het meisje weet niet hoe snel ze weg moet zijn. Kaj kijkt schuldig en komt op me af gelopen. "Nee Kaj, blijf daar. Ik hoef je niet meer te zien!" Ik loop naar binnen en plof neer op de bank. Zijn moeder komt naast me zitten en vraagt wat er is. "Kaj was met een ander meisje aan het zoenen" snik ik. "Aah meissie toch! Kom maar hier" en ze trekt me in een knuffel. Ik had nooit dit nooit verwacht.

Dreams - fanfic BBraveWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu