Disotheek

1.2K 31 1
                                    

Jessie

Het is bijna 8 uur, we zijn ons allemaal klaar aan het maken. Het is vanavond een soort gala in de discotheek op de camping. De jongens doen allemaal een pak aan. En wij allemaal een jurk. Sharon's mooie krullen vallen tot over haar schouders. Ik ben jaloers op haar mooie krullen. Mijn haar is net tot boven me borsten. Fleur heeft dezelfde lengte haren als mij. Alleen ben ik blond en zij bruin. En ja Maya heeft heel lang bruin haar en Nisrin heeft super mooie rood met paarse krullen. We hebben onze makeup allemaal gedaan en we lopen naar de woonkamer. We doen onze hakken en en lopen naar buiten waar de jongens staan. Dioni komt op me afgelopen. "Je ziet er mooi uit Jessie!" Ik bedank em en loop met Sharon mee. Als we aangekomen zijn bij de discotheek lopen we naar binnen. Ik ga direct met Maya en Nisrin naar de dansvloer. 

Sharon

Ik moet Fleur het vertellen. "Fleur, kan je even meekomen?" vraag ik. Fleur knikt en loopt mee naar buiten. "Wat iser?" Ik haal diep adem en begin met vertellen." Toen de jongens hier aankwamen en ik Cassius zag vond ik hem leuk, ik was helemaal gek op hem. Ik dacht dat het wederzijds was, maar tot vanmiddag dacht ik daar anders over! Ik wil het echt niet voor je verpesten daarom vertel ik het je nu. Ik was verdrietig erover maar ik gun et je zo erg! Ik kon t nu echt niet meer voor me houden dus ik vertel et je nu maar. Ik hoop dat je niet boos op me wordt?" Fleur krijgt een klein lachje op d'r gezicht. "Schatje, ik wist dat al hoor, dat was wel te merken aan je daarom had ik je ook niks gezegd. Maar ik dacht zovaak dat hij wel lief tegen mij praatten maar toch voor jou ging. Ik zal nooit boos op je worden om een jongen!" Ik ben zo opgelucht en ik geef d'r een dikke knuffel. Samen lopen we terug naar binnen en gaan we dansen. 

Samuel

Sharon en Fleur komen binnenlopen. Fleur is zo mooi. Ik sta naast Cassius die ook half aan het kwijlen is. "Zie je geen leuke chickies?" vraagt Cassius aan me. Ik schudt mijn hoofd. Het grootste chickie hier is van hemzelf. Ik blijf kijken naar Fleur. "Ik ga dansen, ga je mee?" vraagt Cassius. Ik schudt mijn hoofd en blijf nog even staan. Saai om te zien dat Kaj met Nisrin, Cassius met Fleur, Dioni met Sharon, Jai met Maya en Jessie met een vreemde danst. Ik loop naar buiten en loop door naar het parkje. Ik ga zitten en laat mn hoofd tussen me benen vallen. Waarom gaat et altijd mis. Ik voel de tranen in me opkomen. Ik begint te huilen. Iedereen is gelukkig en heeft lol en ik ben weer gebroken. like always. Het voelt alsof mijn hart in 1000 stukken is gebroken. Ik besluit om naar het huisje te gaan. Ik app Cassius en Kaj dat ik terug ga. Ik loop terug en de tranen blijven stromen.  Ik had een leuke vakantie verwacht. Als ik bij het huisje aankom maak ik de deur open en ga ik direct naar bed. opeens krijg ik een app'je.

Fleur: Hey Sam, waar ben je? ik ben je overal aan t zoeken.

Samuel: ik had cassius en kaj ge'appt dat ik naar huis ging, voel me misselijk. veel plezier nog

Fleur: moet ik langskomen sam? gaat et?

Wat is het toch een schatje, maar als Cassius dit leest ben ik genaaid.

Samuel: nee, tot morgen.

Fleur: oke :( gn xxx

Samuel; gn

Ik ga slapen, ik heb hier geen zin meer in.

Fleur

Samuel doet zo kortaf, zal er wel echt iets zijn? Of zou die een meisje ontmoet hebben. Pfff. De jongens hebben besloten om naar huis te gaan aangezien Jessie en Sharon nauwelijks meer op hun benen kunnen staan. We lopen met zijn allen naar het huisje. Ik maak me zorgen om Samuel. Ik besluit gewoon naar bed te gaan en kijken hoe die morgen doet. Als we eindelijk in et huisje zijn ga ik direct naar bed, ik ben doodmoe.

Dreams - fanfic BBraveWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu