Is het voorbij?

1K 23 5
                                    

- Kaj -

Nisrin en ik zijn lekker pizza aan het eten als we een app krijgen van de moeder van Samuel. Cassius heeft hem geslagen, hij vraagt of we langs kunnen komen. Nisrin en ik springen direct op m'n scooter en rijden naar Samuel. Z'n moeder staat bezorgd aan het raam. Ze komt direct naar de deur. "Er is een ambulance onderweg, het gaat helemaal niet goed." Langzaam horen we de ambulance dichterbij komen. De hulpverleners komen naar binnen en tillen Samuel vanaf z'n kamer naar de ambulance. "Dat meisje is huilend weggerend achter Cassius aan! Weten jullie wat er is?" Ik schudt mijn hoofd, Nisrin weet het ook niet. Z'n moeder gaat mee in de ambulance en Nisrin en ik gaan met de scooter erachter aan.

- Jai -
Maya is net weg als de bel gaat. Ik maak open en Maya staat weer in de deuropening. "Ik heb een app van Nisrin, Samuel ligt in het ziekenhuis Cassius heeft hem geslagen!" Ik pak m'n jas en samen rennen we naar het ziekenhuis, het ziekenhuis ligt 5 minuten van m'n huis af.

- Sharon -

We zien een ambulance langs Dioni's huis rijden en daarachter aan Kaj en Nisrin. Dioni schrikt en kijkt me met grote ogen aan. "Ik denk dat wij er ook achter aan moeten" zegt Dioni. "Ik breng jullie wel, stap snel in" zegt de vader van Dioni. Met een volle vaart rijd hij achter de ambulance aan.

- Nisrin -
We zetten de scooter neer als Jai en Maya aan komen rennen, en er stopt een auto voor de ingang waar Sharon en Dioni uitstappen. "Wat is er gebeurd?" vraagt Sharon. "Cassius heeft Samuel geslagen maar niemand weet waarom. Ik heb fleur al een app gestuurd maar ik krijg geen antwoord." Sharons ogen worden groot. We rennen met z'n allen naar binnen. Aan de balie vragen we waar hij ligt. "Hij is net binnengebracht dus hij mag nog niet veel bezoek. Hij ligt hier recht de gang door en dan aan het einde van de gang links." zegt een vriendelijke vrouw. We bedanken haar en lopen door. Als we er zijn zit de moeder van Samuel buiten te wachte. Ze is aan het huilen. "Mag u nog niet naar binnen?" vraag ik. "Er is al iemand binnen" zegt ze. We kijken verbaasd maar vragen niet verder. Na 10 minuten wachten gaat de deur open. Fleur komt naar buiten, we kijken allemaal op. "Fleur?" Ze huilt, haar hele ogen zijn knalrood en ze valt bij de moeder van Samuel in de armen. "Fleur kan je ons asjeblieft vertellen wat er aan de hand is!" vraagt Kaj. "Oke, alleen als jullie beloven dar niemand boos wordt want het was fout dat weet ik!"snikt ze. Iedereen belooft het. "Samuel steunde me toen ik me slecht voelde over Cassius, hij hielp me elke keer en hij vind me leuk en dat wist ik. Uit medelijden zoenden ik hem en ik vond hem leuk. Cassius kwam daar achter en vroeg of Samuel en ik recht voor z'n gezicht 30 seconden wouden zoenen, om te kijken of we blij werden, maar Cassius sloeg Sanuel wn nu is hij buiten westen!" huilt Fleur. Iedereen kijkt d'r aan. Het is zo zielig voor Fleur maar ook voor Cassius en Samuel. "Waar is Cassius nu?" Fleur wijst naar binnen. "Cassius kreeg gelijk spijt en smeekte mij om naar het ziekenhuis te gaan zodat we er waren voor Samuel werd gebracht, Cassius belde de ambulance voor hem" De deur gaat open. Cassius staat in de deuropening met rode ogen. Hij heeft gehuild!

-Cassius-

Ik maak de deur open en iedereen staat in de gang. Ik huil en iedereen ziet het. "Sorry guys!" Kaj slaat een arm om me heen. Ik ben zo dom.

- Samuel -
Ik hoor Cassius alles uitleggen. Ik vergeef het hen want wat ik heb gedaan is ook niet goed. Ik heb met Cassius afgesproken dat we Fleur laten kiezen wie ze wil. Het is niet normaal dat we d'r laten kiezen maat het kan niet anders. Opeens komt iedereen binnen lopen. "Sammie!" zegt Dioni. Iedereen staat om m'n bed heen, ze zijn er gewoon allemaal, mijn beste vrienden.

Dreams - fanfic BBraveWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu