Afscheid

936 25 4
                                    

Hey
Ik ben op mijn tablet dus ik kan geen dikgedrukte letter enzo doen, vanavond begin ook aan m'n andere nieuwe story have fun met lezen

-Samuel-
Ik word wakker en loop naar het stoeltje waar ik gisteren mijn kleren voor vandaag heb klaar gelegd. ik trek ze aan en loop naar de badkamer, ik poets m'n tanden en doe wat gel in mijn haren. de rest zit al in de woonkamer. "Guys, ik vond het so leuk dese vakantie"zegt Jai. "Inderdaad, en sorry dat ik de laatste dagen voor zoveel onrust heb gezorgd." zeg ik. "Het maakt niet uit,bro. wij hadden het te druk om in te zien dat het zo slecht met je gaan" zegt Kaj. We pakken onze koffers en we kijken of we alles hebben. we lopen naar voren en lopen richting het huisje van de meisjes.
De meiden hebben dezelfde trein als ons en we lopen met z'n allen naar de bushalte. Kaj en Nisrin geven de sleutels af en dan lopen ze achter ons aan. De bus komt en we stappen allemaal in. We zitten in de bus en na een halfuurtje zijn we bij het station. We rennen naar onze trein en zetten onze bagage neer.

-Nisrin-
Ik zit naast Kaj in de trein. Kaj gaat vanavond mee naar mij en blijft bij mij slapen, morgen gaan we naar Kaj. Ik heb vorige week met mijn ouders FaceTime gedaan zodat ik ze Kaj kon laten zien. Ze vonden hem hartstikke lief en mooi. ik hoop dat m'n zus Leanne hem ook leuk vindt. We hoeven nog maar een kwartiertje en dan zijn we er.

-fleur-
"Cassius, zie ik je wel nog?" Cassius kijkt me aan en knikt. "Moet ik dadelijk met je mee naar huis. mijn ouders zijn ook op vakantie dus die zullen me niet missen" Ik knik. "Ik zou het hartstikke leuk vinden,ja" cassius krijgt een glimlach op zijn gezicht en pakt mijn hand. de trein stopt langzaam en we staan op. We lopen met z'n allen de trein uit en dan direct naar de centrale hal. we staan allemaal tegenover elkaar en knuffel iedereen. Wat ga ik ze missen. vooral samuel. Cassius en ik lopen naar buiten waar mijn moeder en mijn sus staan. ik ren op ze af en knuffel ze. Cassius stelt zich netjes voor en we stappen in de auto.

-Samuel-
Dit was het dan, ik loop richting m'n ouders en geef ze een knuffel. Ik houdt het niet meer binnen en begin te huilen. "Ik ben d'r kwijt" snik ik. M'n moeder houdt me stevig vast en troost me. "Kom maar schatje, we gaan thuis praten" zegt ze en ze slaat een arm om me heen

Dreams - fanfic BBraveWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu