KANLI BENDERLAR

6K 89 8
                                    

Amerika Birleşik Devletleri’nde “Kanlı Benderlar” diye anılan şeytani bir aile 1870′lerde bir dizi iğrençliğin faili olmuştur. Gaddar bir aile reisi olan John ve en az onun kadar vahşi olan karısının (sadece “Ana” olarak bilinirdi) başını çektikleri Benderlar. engebeli Kansas sınırına yerleşmiş ve burada köhne bir “otel” işleten Alman göçmenleriydi.

Bu ot...ele yemek yemek veya iyi bir uyku çekmek için gelen bir düzineden fazla yolcu buradan bir adım ileriye gidememiştir. Kızları Kate. yabancıya yemek servisi yaparken. Baba Bender ve oğlu John Jr., arkadan yaklaşırlar ve başına geleceklerden habersiz müşterinin kafatasını balyozla parçalarlardı. Daha sonra ceset soyulur, kıymetli eşyaları alınır ve gömülürdü.

En sonunda bir polis heyeti, etrafı iyice incelediğinde babasının cesedi altına diri diri gömülmeden evvel zalimce tecavüz edilmiş küçük bir kızın da aralarında bulunduğu on iki cesedin kalıntılarını buldu. Ancak bu korkunç eylemler ortaya çıkarılmadan önce Benderlar kaçmıştı. Bugüne dek onlara ne olduğunu kimse bilmemektedir.

Benderlar ve Beaneler tarafından temsil edilen bu eski moda gelenek (“birlikte öldüren, birlikte yaşayan aile”) günümüzde de McCraryler diye anılan bir aile tarafından yeniden canlandırılmıştır.

Gezginci bir hırsız çetesi olan McCraryler, 1970′Ierin başlarında Amerika’nın bir ucundan diğer ucuna kadar bir yıl süre ile soygunlar yapmışlardı.

Yol boyunca ailenin erkekleri (Baba Sherman, oğul Danny ve damat Raymond Cari Taylor) suç mahallerinden yirmi iki genç kadını kaçırmış, onlara tecavüz edip başlarından vurduktan sonra cesetlerini bir kenara atmışlardı. Bütün bunlar olurken ailenin iki kadını Anne Carolyn ve kızı Ginger McCrary Taylor erkeklerinin yanında olmuşlardı. Bu vahşi aile tutuklandıktan sonra Ginger, “Kocamı çok seviyorum ve onun yanında olmaktan başka bir şeyi asla düşünmedim,” demiştir.

Seri KatillerWhere stories live. Discover now