15. Bölüm

3.8K 197 106
                                    

    Rüzgar sınıfa dönünce İlayda ile konuşup onu yanından kaldırdı ve Meriç oturdu. Onun haricinde ki tüm dersler sıkıcı geçmişti.

    Masal ile yurda gelirken annemler aramıştı. Masal ile bana bir sürprizleri olduğunu ve akşam yemekte açıklayacaklarını söylemişlerdi.

    Masal ile yurda gelince annem yemeğin olduğu yerin adresini attı. Masal ile akşam giyiceklerimizi hazırlayıp yatağın üzerine koyduk.

    Bir müddet yerde oturduk. Aramızda uzun bir sessizlik oldu. Aramızda ki sessizliği bozan şey benim karnımdan gelen sesti.

    Tabi Masal bunu duyar duymaz gülmeye başladı. "Ya gülmeyi bırakta bir şeyler söyleyelim benim karnım acıktı." dedim ve Masal'ın gülmesini bitirmesini bekledim.

    Gülmeyi bırakıp konuşmaya başladı. "Karnının acıkmış olduğunu anlamayan da sorun var zaten." dedi ve yine gülmeye başladı.

    Of bu kız böyle gülmeye devam ederse biz yemeği anca yarın sabah yeriz. Telefonu elime alıp pizza sipariş edecektim ki Masal yerden kalkıp telefonu elimden aldı.
"Ne yapıyorsun?"

"Akşam yemeğe davetliyiz o yüzden pizza yiyemeyiz. Ama ben yan taraftaki çiğ köfteciden dürüm yaptırıp getiririm sen merak etme." yanağımdan makas alıp odadan çıktı.

    Bende o gelene kadar instagramda dolaşmak için telefonumu alıp instagrama girdim. Gelen istekleri onayladıktan sonra Rüzgar'ın hesabına baktım.

    Sevgili olmuştuk olmasına ama hala birbirimizi takip etmiyorduk. Yani ben bilerek takip etmiyordum. Ilk o etsin diye.

    Neyse ben Rüzgar'ın fotoğraflarına bakarken kapının çalmasıyla telefonu bırakıp kapıyı açtım. Masal elinde ki dürümleri(2) bana verip yere oturdu. Masal'ın dürümünü verip bende kendi dürümümü yemeye başladım.

    Dürümümü bitirince kalkıp banyoya girdim. Dişlerimi fırçalayıp yüzümü yıkadım. Banyodan çıkıp hazırladığım ip askılı üst nakış işlemeli elbisemi giydim.

    Ayağıma siyah topuklularımı da giyip saçlarıma maşa ile hafif bir dalga verdim. Hafif bir makyaj yaptıktan sonra da boy aynasının karşısına geçip kendime baktım. Güzel gözüküyordum.

KUMSAL'IN KIYAFETİ (Manken temsilidir)

    Masal'a döndüğümde kırmızı boğazdan bağlamalı bir elbise giydiğini gördüm

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


    Masal'a döndüğümde kırmızı boğazdan bağlamalı bir elbise giydiğini gördüm. O da hafif bir makyaj yapıp saçlarını düzleştirmişti. Çok şık görünüyordu.

MASAL'IN KIYAFETİ (Manken temsilidir.)

)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 01, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Yeni OkulWhere stories live. Discover now