9. Bölüm

3.3K 196 6
                                    


PAMİR'İN AĞZINDAN

   Eğitmen dersin bittiğini söyler söylemez salondan çıktım. Aynı katta olan soyunma odasına girip dolabımı açtım. Suyumu içip sandalyeye oturdum. Derin o da kursa gelmişti. Eğitmenin ona baktığını fark etmedi.

   Ama o eğitmeni bir bulursam var ya... Üzerimi değiştirip odadan çıktım. "Yardım ediiiiin!" Derin'in sesini duymam ile kurs salonuna doğru koşmaya başladım. Salonun önüne gelince kapıyı açmaya çalıştım ama kitliydi.

   "Derin burda mısın?" kapıya vurarak bağırıyordum. "Yardımcı olabilir miyim?" duyduğum kadın sesi ile arkamı döndüm. Kırklı yaşlarda bir kadındı. Kıyafetlerinden anladığım kadarıyla hizmetliydi.

   " Bu kapı neden kitli. Çabuk açın." kadın sakince "Bu katın kapıları otomatik olarak kitleniyor. Az önce lambaları kapattım. Koridor lambaları alt kattan kapatılıyor. Başka bir şey var mıydı?" Derin kapalı alan korkusu vardı.

   Kadına dönüp "Bu kapıyı açmanız lazım acil." kadın elindeki anahtarı alıp kapıyı açınca içeri girdim. Yerde yatan Derin'i görmem ile yanına çöküp yüzünde ki saçları çektim. Yüzü bembeyazdı. Derin'i kucağıma alıp asansöre bindim.

***

KUMSAL'IN AĞZINDAN

   Emirhan'ın Elçin'i arayıp Derin'in onlarda olduğunu söylemesi ile kızlarla beraber hazırlanmaya başladık.

   Üzerinde beyaz iki şerit olan siyah kazağımı , altıma beyaz eteğimi ve beyaz spor ayakkabılarımı giydim.

  KUMSAL'IN KIYAFETİ

   Elçin gri üzerinde beyaz şeritler olan kazağını , altına siyah dizleri yırtık pantolonunu ve beyaz spor ayakkabılarını giydi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


   Elçin gri üzerinde beyaz şeritler olan kazağını , altına siyah dizleri yırtık pantolonunu ve beyaz spor ayakkabılarını giydi.

   ELÇİN'İN KIYAFETİ

   Masal üzerinde beyaz şeritler olan lacivert kazağını , siyah ince külotlu çorabın üzerine siyah eteğini ve lacivert hafif topuklu yarım botlarını giydi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


   Masal üzerinde beyaz şeritler olan lacivert kazağını , siyah ince külotlu çorabın üzerine siyah eteğini ve lacivert hafif topuklu yarım botlarını giydi. Bordo boyunluğunu taktı.

Yeni OkulWhere stories live. Discover now