Capitolul 11: Coincidenta si Masini

5.6K 181 0
                                    

Am decis sa port niste blugi skinny pe care i-am intors pentru a mi se vedea gleznele si un tricou negru crosetat la spate. 

Buzzzz. Am primit un mesaj.

Suntem pe drum. 

Bine. 

Acum ne afla in Forever21, eu nu sunt un mare fan al acestui magazin, asa ca ma holbam in intreg magazinul. "Ally ce parere ai despre asta?" Ma intreaba Jess aratand spre o rochie albastra fara bretele.

"E draguta."

"Ma duc sa platesc pentru ea apoi putem merge sa mancam ceva."

"Bine." Ea a plecat sa plateasca rochia in timp ce eu o asteptam afara cu Lea. A venit si ne indreptam spre Wretezl Pretzel, ce nume dragut nu? Se remarca sarcasmul in intrebarea mea.

Jess si Lea si-au luat obisnuiti iar eu cu pepperoni.

"Ce faceti voi aici?" O voce foarte familiara sa aude in spatele nostru. Ma intorc pentru a-i putea vedea pe Justin, Ryan si Chaz.

"Ma urmaresti Bieber?" L-am intrebat uitandu-ma la el si observand ca purta o camasa albastra, blugi skinny si niste Supras gri, si sa nu uitam de snapback.

"Te distrezi acolo Roberts? Si am vrut doar sa ne distram. Ceva in neregula cu asta?" El mi-a preluat, evident atitudinea.

"Te distrezi acolo Bieber?" Am spus eu vizibil batjocoritor. Ma uit in jur si vad ca ceilalti au plecat ramanand doar eu si Justin. Minunat. Ceva imi spune ca au planuit tot. Ma uit in jos pentru a vedea ca el a adaugat un desen nou. 

"Tatuaj nou?"

"Da."

"Cate ai?"

"Doar cateva." Spune iar eu ma indrept spre fantana si ma asez jos.

"Asta e ceea ce ai spus ultima data, este jumatate de mana."

"Nu stiu doar imi plac." 

Ma abtineam din ras, cel putin incercam sa ma abtin. "Ce e cu prajitorul asta de paine?" 

"Nu este un prajitor de paine." Spune el ca un nebun.

"Atunci ce este?" Lucrul asta chiar ma bucura... la fel si covrigul meu.

"Este un simbol pentru muzica."

"Asta e cool, cred." Nu m-am gandit ca ar putea fi ceva din muzica.

"Da." A spus el.

O tacere ciudata s-a lasat intre noi. Pana cand ceva m-a impins in fantana sau mai bine spus cineva. 

"Ce dracu?!"

"Asta este putina razbunare pentru 1. Pentru ca razi de tatuajul meu. 2. Si pentru ca m-ai lasat sa ma violeze doamna Garcia."

"Bine, in primul rand, nu faceam misto de tatuajul tau." Am inceput sa rad. "Bine, bine, poate asta faceam. Si in al doilea rand mi-a cerut sa plec iar eu nu puteam sa ii spun profesoarei mele nu?" Spun eu pe un ton nevinovat.

Doar se uita la mine, apoi in spatele meu cand si-a schimbat privirea de la un amuzata la una deranjata. "La naiba ascunde-ma!"

"De ce?" caut in spatele meu si o vad pe Becca. Oh, o vad. Fara ezitare l-am tras cu mine in fantana. Da, in tot acest timp eu am stat in fantana.

"Ce dracu'?!"

"Stai jos! Si ea va pleca... sa speram."A ascultat de mine pentru prima data si am stat acolo pana a plecat, ceea ce a durat ceva timp.

The Bad Boy (Justin Bieber) // tradusaWhere stories live. Discover now