Adım 9

9.2K 1.3K 908
                                    

-2017-

Merhaba günlüğüm,

Ben bugün 14 yaşımda oldum. Bu yaşımda gerçek anlamda kız olmanın ne demek olduğunu öğrendim. Kız çocuğu olmak hem içten hem dıştan kanamak demekmiş. İçinin kanadığını görmezlermiş de dışının kanadığına ayıplarcasına bakarlarmış. Bunu öğrendim. Regl oldum. Bu halim pişkin amcamı çok memnun etti. Vücut hatlarım özellikle göğüslerim belirginleşmeye başladığı için zevkten dört köşe şu an şerefsiz. Bana yeniden dokunabileceğini sanıyorsa çok büyük yanılıyordu. Artık onu görmek bile beni korkutuyor, midemi bulandırıyor, gülse koşarak odama giriyorum. Geceleri hep ağlıyorum, artık bu evde yaşamak istemiyorum. Nereye gideceğim? 

Aklıma direkt Kahraman geliyor. Onun kendi evi yok, ona yük olamam. Onu seviyorum, onu üzemem. Hem biz artık arkadaştan fazlasıyız. İkimiz de biliyoruz, kelimelere dökemiyoruz sadece. Bugün bana doğum günümde çok güzel bir kolye aldı. Su damlası şeklinde, maddi hiçbir boyutu yok ama manevi değerinin biçileceği bir değer de yok. En güzel doğum günlerimden birini kutladım bugün onunla. Kolyeyi verirken sarf ettiği sözler kalbime dokundu, içimi sıcacık etti. İlk defa beni sevdiğini söyledi, farklı anlamda. İlk defa elimi tuttu, düşmeyeceğim kadar sıkıca. Anladık, konuşmadık belki ama anladık işte, anlar anlamaz sarıldık birbirimize. Bugünden itibaren biz şey olduk galiba... Sevgili?

🌳

-2021-

prenshamlet: Tik tak, tik tak.

prenshamlet: Sona yaklaştığını hissediyorum Ophelia.

prenshamlet: Sen de hissediyor musun?

ophelia: Öleceğimi hissediyorum.

prenshamlet: Ben tam tersini hissediyorum.

prenshamlet: Hangimiz kazanır dersin?

ophelia: Umalım da kazanan ben olayım.

ophelia: Yoksa senden çok çekeceğim var.

ophelia: Peşimi bırakmayacaksın, diğerleri gibi sen de tüketeceksin beni.

prenshamlet: Aşk olsun ne zaman öyle bir şey yaptım?

prenshamlet: Seni tüketmiyorum ben, aksine besliyorum.

ophelia: Zehirli bir besinsin o halde.

prenshamlet: Belki de.

prenshamlet: Ama o besini almadan da duramıyorsun.

ophelia: Duramıyorum.

prenshamlet: Hala kendini bıçaklamış olmanın şokunu atlatamadım biliyor musun?

prenshamlet: Sana yapamayacağını söylerken gerçekten yapamayacağını sanıyordum. Beni yanılttın. Beni... Normalde beni yanıltamazsın, bu mümkün değil, ama sen bunu yaptın.

prenshamlet: O gün ölmedin ama kendini geri dönüşü olmayacak şekilde yaraladın. Bedeninde kalıcı bir iz bıraktın. İyiye gitmiyorsun...

ophelia: İyiye gitmek istemiyorum.

prenshamlet: Sendeki artık deli cesareti. En tehlikeli olanı... Karşındaki amcanın yüzüne bakarken bıçakladın kendini. Sana bu dünyada en büyük kötülüğü yapmış olan kişiye bakarken yaraladın kendini. Aslında ne yaptığının farkında bile değildin. Ona olan öfken yaptırdı sana bunu, deli cesaretinden yaptın ne yaptınsa.

İNTİHAR ADIMLARI | Texting ✔Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt