Adım 2

15.1K 1.5K 2K
                                    

-2010-

Merhaba günlüğüm,

Ben bugün 7 yaşımda oldum. Artık sana ben yazacağım. Yazım biraz çirkin oluyor ama düzelteceğim. Sınıfta okuma yazması en iyi olan kişi benim. Çünkü amcam bana geçen seneden beri okuma yazma öğretiyor. Biliyor musun bana çok güzel kocaman bir Winx'li çanta hediye almış. Görünce çok mutlu oldum, kocaman sarıldım ona, o da bana sarıldı. Amcamı çok seviyorum. Okulda anne babam yok diye benimle dalga geçenlere hep amcamı gösteriyorum, susuyorlar. Oh olsun onlara, hiçbirini sevmiyorum. Ama seni çok seviyorum günlüğüm. O çocuğu biraz seviyorum. O ağaca tırmanan yaramaz çocuk karşılaştığımız günden sonra her hafta bizim buraya gelmeye başladı. Artık komşumuzun ağacından elma çalmıyor çünkü ben ona her geldiğinde meyve veriyorum. En çok çilekleri seviyor. Kırmızı tabağı ona uzattığımda çok mutlu oluyor. O gülünce bende gülüyorum. Oyuncak bebekler gibi gülünce mavi gözleri kısılıyor. Onunla arkadaş olduk. Her geldiğinde ona meyve vermeden önce birlikte oyunlar oynuyoruz. Evcilik oynarken hep kaşlarını çatıyor ama hiç itiraz etmiyor. Bebekleri hiç konuşturamıyor, ben konuştururken de bana kaşlarını çatarak bakıyor. Sarışın bebekleri seviyor, onları konuştururken daha az kaşlarını çatıyor. Yine de çok sıkıcı oyun oynuyor. Zaten ben biliyorum o meyveleri almak için benimle oynuyor. Çünkü benimle oyun oynamazsa meyveleri vermiyorum ona. Yaptığım kötü bir şey mi? Ama o da meyveleri alınca hemen gidiyor, bana hiç veda etmiyor. Onun yaptığı da kötü bir şey değil mi günlüğüm?

🌳

-2021-

ophelia: Kullanıcı adın kötü bir şaka gibi.

prenshamlet: Sana uyumlu olsun diye yaptım, beğenmedin mi?

ophelia: Beğenmedim.

prenshamlet: Kalbimi kırıyorsun...

ophelia: Gerçekten mi?

prenshamlet: Elbette değil.

prenshamlet: Her şeye kanma Oya, zeki ol biraz.

prenshamlet: Oysa o gün Muzaffer görmeden jileti hırkanın cebine sakladığında, müdüre oraya proje ödevinde kullanmak üzere fotoğraf çekmek için çıktığını söylediğinde biraz olsun zeki olduğunu düşünmüştüm.

prenshamlet: Ceza almaktan yırttın. Doğruyu söyle çatıya çıkarken yakalanacağını düşünüp kendine yalan mı hazırlamıştın?

ophelia: Sana ne?

ophelia: Ayrıca bana aptal muamelesi yapma!

prenshamlet: Yaptırtma.

prenshamlet: Hem söyle bakayım neden yazdın sen bana? Yine intihara mı kalkıştın yoksa?

ophelia: Cevabı biliyorsundur diye tahmin ediyorum.

prenshamlet: Biliyorum.

prenshamlet: Evinin aşağısındaki parktasın.

prenshamlet: Üzerinde uzun kollu mor hırkan var, içinde ince bir tişört, altında siyah dar paça pantolonun.

prenshamlet: Ayakların kıçına vura vura parka koştuğun için nefes nefesesin.

prenshamlet: Önce parkın girişinde durup içeriye baktın.

prenshamlet: İçerisi hafta sonu ve gündüz vakitleri olduğu için kalabalık.

prenshamlet: Çocukların gülen sesleri, koşuşturma adımları yankılanıyor etrafta.

prenshamlet: Baş ağrıtıcı doğrusu, başka mekan bulamadın mı?

İNTİHAR ADIMLARI | Texting ✔Where stories live. Discover now