Capitolul 16: ,, Ce cauți aici?"

84 14 15
                                    


- Tată.......Ce cauți aici?

Mama era tristă, de ce a venit fix acum ? Jur că dacă se atinge și de o șuviță din părul ei îl voi tortura, speria, traumatiza....tot tacâmul.

- Ivy, draga mea, am venit să te felicit pentru rezultatele excelente. Felicitări, am adus și niște bani pentru facultate

Mi-am dat ochii peste cap.

- Nu am nevoie de ei! După tot ce ne ai făcut, ai venit acum...........aici. Nici un mesaj, nimic. De ce?! am țipat. Mama îmi făcea semn să mă calmez.Mă abțineam să nu plâng....Mi-am mușcat buza

- Să nu îmi ceri mie socoteală...........Fac ce vreau.

Ah...Am luat-o la fugă spre camera mea. Am încuiat ușa. Am dat frâu liber lacrimilor. Levi.........am nevoie de tine. Deodată am simțit ceva fierbinte pe buze, am descuiat ușa, am luat-o la fugă spre baie, m-am împiedicat de covor. M-am ridicat. Am ajuns acolo. Am oftat. M-am așezat în fața oglinzi. Am tresărit. Arată așa de ciudat, dar de la ce. Problema este că nu știu ce se întâmpla cu mine. Va trebuii să mă descurc singură. Buzele mele deveniseră negre, fața începea să se păteze, degetele mele lafel. Simțeam de parcă cineva mă arde cu fierul încins.

Am strâns marginea chiuvetei în mâini. Mi-am plecat capul. Am început să tip. Pumnul meu a făcut contact cu peretele.

Jos în bucătărie s-a auzit țipătul ei. Acesta ia atras atenție tatălui ei. Mama ei bănuia ce se întâmpla, se ruga doar ca Ivy să fie bine.

- Ce a fost asta? A întrebat tatăl ei. Voi două vă purtați ciudat.

- Ieși afară! Ia arătat ușa.

- Mă dai afară din casa mea?

- Nu mai e casa ta....de când
Nici nu a apucat să termine propoziția. A lovit-o, el a lovit-o. A luat-o de bluză și a tras-o mai aproape de el. Ia zis să îi răspundă la întrebare. Ia dat drumul aceasta, s-a dat câțiva metri de el.

- Nu pot........Ivy e..

- Ce e ?!

- Știu că urmărești fenomene paranormale, fata ta............are puteri

- Hă?

- E prietenă cu demoni. A fost atacă de un demon și un vampir. Este iubita unui demon

- .......Ivy, fiica mea......Nu! E imposibil, am verificat... A zis astea și a ieșit în fugă din casă

Mama lui Ivy se uita în gol nu trebuia să-i zică. Spera să uite, dar nu avea cum. Din acest moment fiica ei este în pericol. Între timp Ivy și-a revenit. Iar se gândea la Leviathan. Îi era dor de el. Ivy a intrat în camera ei. Spera din tot sufletul ca tatăl ei să fi plecat. În casă era frig, a deschis dulapul și și-a luat un hanorac pe ea. Și-a pieptănat părul. Din spatele ei s-a auzit ceva fosnind. S-a întors, l-a văzut pe el. Stătea pe patul ei, o privea.

- Ivy........ești bine, ai................ai plâns cumva. Ea s-a dus la el și l-a luat în brațe. Ivy. S-a așezat si ea pe pat lănga el. S-a întâmplat ceva cu școala?

- Ammm nu....școala e ok. Am luat bacul cu nota mare

- Bravo! Atunci de ce ești supărată?

- Am vorbit cu tata. M-am enervat, iar după mi s-a întâmplat ceva ciudat......mi s-a făcut o parte din piele neagră

- Hmm poate e doar de la stres nimic grav

- Bine. Mă bucur că ai venit :)))

Apoi s-au sărutat .... ;p

Ivy era fericită că era cu Levi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ivy era fericită că era cu Levi. Se gândea cât o sa țină relația lor.

- Sper că nu vrei să facem chestii de alea de cupluri?

- Adică........Stai tu îmi citeai gândurile?! Am început să râdem amândoi

- Da......Adică întâlniri,picnicuri etc

-Ămmm bine. Am făcut o fața bosumflată.

- Nu te supăra. Am o surpriză pentru tine, pentru că am promis că mă întorc imediat după examenele tale și trebuie să mă revanșeze. Ne-a teleportat lângă un lac, luna se reflecta în apă. Apoi am observat o barcă. Ne-am urcat în ea. Am vâslit putin ca să ne departăm de mal.

- Parca ai zis sa nu facem lucruri dealea de cupluri, asta pot să o iau ca pe o întâlnire. O întâlnire forțată!

- Eee acum... Fi ferică, Ivy. Vede frumosul în orice lucru. De mâine gata, antrenament! Am găsit noi membri. Într-o lună vom avea acces la tot...

................
:)))))))

Ivy și Demonul Where stories live. Discover now