Capitolul 13: ,,ma despart de tine"

93 16 25
                                    


*Heyyyy! Ce mai faceti? Vreau sa va multumesc pentru ochisori ^^ si voturi, bineinteles ^^ . Numarul 13 este numarul meu preferat asa ca, acest capitol va depasii 1000 de cuvinte ^^ ! Kaori va iubeste! *

× Din capitolul anterior:

Daca gasesc o sursa de lumina imi revin. Unde esti Leviathan? Demone, m-am indragostit de tine.

- L....Leviathan? au intrebat amandoi. Ia stai asa recunosc vocea aia. Belial......

- Asculta, Leviathan iti voi arata unde este Ivy. A spus el

- BELIAL! AVEM O INTELEGERE! NU POTI SA-I SPUI! a tipat Hannah

- O ba da pot.

- Aloo Belial, de ce ai fugit asa de brusc de langa noi? am impietrit cand i-am auzit vocea. Acum nu stiu, a venit dupa mine sau este in spatele la toate astea. Imi indrept privirea spre usa. L-am vazut el , Leviathan. In spatele lui, se afla Hannah. Am putut citi pe fata ei supararea. Ma intreb ce gandeste, ,,Nu pot sa cred ca m-a tradat. Ih, mai bine ma ocupam eu de ea"

- Liniste! Voi doi, demoni idioti, ati uitat cine sunt eu? a va spun eu, nici o problema! SUNT DEMONUL INSELACIUNI! a zambit ×

A urmat o pauza dramatica.

- Deci mmmmmmm sunt trei variante. Numarul unu, Ivy te las in pace. Numarul doi ma voi bate cu Leviathan, cine castica pleca cu tine. ,,Pe bune nu sunt un obiect". Numarul trei Hannah moare.

- Ammmm de ce eu? A zis Hannah.

- Taci, nu ma intrerupe...... Hmmmm............Pentru ca m-ai enervat va fi o combinatie intre cele trei variante. Ai ceva de obiectat, Leviathan?

Lev marai. Ia soptit ceva la ureche lui Hannah.

- E timpul pentru distractie, Belial. Belial ne-a teleportat pe toti in padure. Hannah si-a facut o sabie din foc si a venit in fuga catre Belial. Hannah s-a oprit. Nu pot sa respir. A spus ea, se pare ca monstrul o strangula. (prin magie ). Era randul lui sa atace. Leviathan a sarit peste el. Se rostocoleau prin iarba. M-am dus repede langa persoana pe care o urasc, era bine. Era bine, sau asa a spus ea. Am luat-o in brate nu stiu de ce dar asa am simtit, are nevoie de asta si am nevoie de asta. Adica ea a venit cu el pana aici. Sa ma ajute. Dar totusi ea e responsabila pentru tot. Ma indepartez de ea. Ma uit dupa baieti, nu ii vad. Cand mi-am intors capul spre ea. Un lemn gros a efectiv trecut prin ea. A inceput sa scuipe sange, tricoul ii era deja plin. I-am soptit numele si mi-a zis sa fug. L-am vazut pe Belial cu a scos ala din ea. Hannah s-a pradusit la pamant cu mainile peste rana.

- Hannah, nu! apoi l-am vazut pe Leviathan pe jos. Am vrut sa ma duc la el, dar nu am fost lasata. Monstrul se uita la mine. Buza de jos a inceput sa-mi tremure, cum de pot fi atat de slaba in fata lui? m-am prabusit pe pamant. I-am verificat pulsul lui Hannah.............................................nu avea. Asta inseamna ca si Lev............. e.......e mort?!!!!!!! Am dat frau liber lacrimilor. Belial radea, iar asta ma enerva mult. Vantul a incept sa bata. Mi-am ridicat capul spre Belial, in spatele lui l-am vazut pe el. Dar cum? Mainile lui ardeau. Urma o vraja. Leviathan ia dat un pumn in spate.

- Paralizat de la brau in jos. Ia soptit la ureche. Belial ziceai ca este hipnotizat, trebuie sa invat si eu sa fac din astea. Si mort. Ia pus mana pe gat si i l-a trosnit. Corpul lui a cazut la pamant. Mi-am  pus mainile la gura. Lev mi-a zambit. Traieste....M-am ridicat repede pe de jos. Eram in fata lui.

- Leviathan?

- Da eu

- Am crezut, ca ai murit! Am zis si i-am sarit in brate

- Demonii nu mor asa de repede, Hannah nu e moarta. A jucat teatru. Isi va revenii in 10 minute, dupa rana. Nici Belial nu e mort. S-a uitat la mine, mi-a sters lacrimile cu degetul mare. Sa mergem.

***

Leviathan, m-a dus pana in fata casei ^^ . Apoi el a plecat dupa Hannah. I-am spus ce am de gand sa fac, a spus ca nu are nimic in potriva. Am batut la usa. Am asteptat. Usa a fost deschisa de catre mama, cand m-a vazut m-a luat strans in brate. Am mangaiat-o pe spate. Am intrat in casa.

- Unde ai fost in aceste zile? Stii cate griji mi-am facut?

- Stiu , mama imi pare rau! Nu am fost sa ma distrez. Am ceva sa-ti spun, hai sa ne asejam pe canapea. Ne-am asezat. Ma privea ingrijorata, acum ori niciodata. In primul rand as vrea sa ma ascultii. Ca sa stii din start NU SUNT NEBUNA. Bun acum,.... am fost rapita, de catre un demon

- Pff demon?! Ivy, adevarul, acum

- Lasa-ma sa termin. Demonul care m-a rapit il cheama Belial. Stii ca ti-am povestit de colegul meu nou. De cand a venit el, viata mea s-a schimbat in bine. Si el este demon. Intotdeauna m-a ajutat, m-a privit din umbra. A fost mereu cu mine--

- Dar de ce ai fost rapita???!!!

- Pentru ca sunt o fiinta mai deosebita ca sa zic asa. Sunt o fiinta paranomala............Am misiunea de a deschie o lume printr-o vraja puternică..........Sunt...........o vrăjitoare , mama

- POFTIM?

Leviathan

- Sigur esti in regula? Am intrebat-o punand o patura peste ea

- Normal. A spus dandu-si parul mov pe spate. Priveam cerul impreuna. Am oftat. A fost o zi lunga astazi si foarte obositoare.  Am luat o decizie, va trebuii sa-i spun

- Hannah stii ca tu ai pus-o pe Ivy in pericol......esti a dracului de egoista! Stii ca nu supot minciuna............Acum 10 ani ti-am dat o sansa, tu ai cerut-o, acea fiind ultima. Se pare ca ai risipit-o, imi pare rau ca trebuie sa fac asta. De la un timp faci numai alegeri gresite. Noi doi am fost foarte mult timp impreuna, suntem nemuritori, am crezut ca vom fi impreuna pe vecie. Dar m-am inselat. Hannah te-am iubit foarte mult

- L....Lev, sentimentele nu se schimba de pe o zi pe alta...

Are dreptate............

- Imi pare rau

- Oare? S-a ridicat in picioare o data cu mine. Lev?

- Se pare ca aici s-a incheiat minunata noastra poveste. Nu stiu ce simti tu acum. Niciodata nu am vrut sa suferi. Pentru ultima data iti spun ca imi pare rau. Hannah, ma despart de tine.

Aceasta s-a dat cativa pasi in spate

- Nu, Leviathan. Mi-am muscat buza, i-am intors spate si am pornit in locul unde vroiam sa ajung. Lev?........ Levi.... Leviathan, nu imi intoarce spatele in modul asta. LEVIATHAN! Te rog nu pleca de langa mine.

Hannah a intrat la ea in casa trantind usa. S-a dus in dormitorul ei. A incept sa planga. Nu credea ca actiunile ei vor duce la sfarsitul relatiei lor.  De multe ori s-au certat, dar nu s-au despartit.

  De multe ori s-au certat, dar nu s-au despartit

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

......

* Cam atat cu acest capitol, nu uitati de voturi ^^ . Incurand va fi postat si capitolul 14 *

1200 de cuvinte

Ivy și Demonul Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum