♥Deel 12♥

192 9 0
                                    

Perspectief Ethan Mcallister

**WAARSCHUWING SEX SCENE**

Ik zat verveeld voor me uit te staren, wanneer ik een bericht van Lexi ontving.

Lexi💦🍆

Conciërge hok, nu.

Meteen wist ik wat dat betekende. Ik laat je 2 keer raden. SEXXXX

Ik liep naar het conciërge hok. Nou ja, ik rende op het hok af en opende meteen de deur. Daar stond ze dan, in haar sexy lingerie voor de rest bloot.

Meteen verscheen er een grijns op mijn gezicht. Ik ben zeker dat er zonder twijfel lust in mijn ogen af te lezen was. Ik likte snel mijn onderlip.

"Hey..." zei ze zwoel. Ze was met haar haar aan het spelen en beet op haar lip, wat me nog lustiger maakte.

"Hey..." mompelde ik even zwoel terug. Meteen daarna verbond ik onze lippen.

Ze ging meteen mee in de zoen. Al snel hadden onze tongen een vurig gevecht, dat mijn tong gewonnen heeft. Haar handen woelden door mijn haren. Elke keer trok ze er zacht aan, wat me goed deed.

Mijn handen waren beide op haar kont. Ik kneep er in om de paar tellen. Elke keer dat ik dat deed, kreunde ze mijn naam. Uiteindelijk kneep ik er zodanig hard in, dat ze opsprong en haar benen om mijn heupen wikkelde.

Dan ging een van mijn handen naar haar borsten en masseerde het vrouwelijke deel. Nu begon ze nog harden te kreunen. Ik voelde mijn broek al wat verstrakken.

Snel haalde ik mijn hand van haar boobs weg en plaatste het op haar rug. Met een soepele beweging was haar beha los en kon ik makkelijker aan haar tepels.

Het hok is gelukkig nogal groot en er staat en oud ziekenhuisbed. Geen idee waarom, so don't even ask.

Ik legde haar op het bed en verbrak de zoen. Meteen deed ik alles uit, totdat ik in mijn boxers stond. Even zoende ik Lexi vurig. Dan plaatste ik allerlei kusjes van haar mondhoeken, richting haar oor langs haar wang, dan weer dalend op haar nek, op haar sleutelbeen.

Vervolgens vond mijn mond haar borsten. Allerlei kusjes werden er geplaatst. Ook zoog ik er een aantal keren aan, wat haar liet kreunen. Ze verlangde duidelijk naar meer, zoals altijd.

Ik begon verder naar beneden te gaan. Wanneer ik haar onderbuik bereikte, werd ze helemaal gek.

"D-doe hhhh ohhh! Doe het!" Riep ze kreunend op een smekende toon. Meteen deed ik haar slipje naar beneden. Terwijl ik aan haar clitoris zoog, ging ik met 1 vinger in haar in. Al snel volgde mijn tweede vinger.

Ondertussen trok ik me af. Ik stopte even. Snel pakte ik een condoom uit mijn broekzak en trok het over mijn erectie heen.

"Hoe graag wil je me?" Vroeg ik opgewonden. "Heel graag." Kreunde ze. "Laat zien hoe hard je me wil." Zei ik intussen tijd in haar met mijn twee vingers te penetreren. Meteen begon ze harder te kreunen. "Neem me nuuuuu!" Schreeuwde ze luidkeels.

Ik gleed meteen binnen en stoot hard in en uit. Eerst schrok ze van mijn actie. Maar al snel konden we er allebei van genieten. Ik begin steeds sneller te gaan. Ondertussen zoenen we en ga ik met mijn vingers over haar klit. 

Toen we allebei bijna gingen komen ging de deur open. 

Het was Kylie...

  'I-Ik m-moet schoonmaakspullen pakken. S-Sorry...' Stotterde ze. Ik zag dat er tranen in haar ogen stonden. Ze pakte snel alles wat ze nodig had en liep weg.

Pff... ik had geen zin meer om verder te doen met Lexi. Snel deed ik mijn broek en t-shirt aan en wou net vertrekken tot Lexi zei: Naar waar ga je? We moeten nog iets afmaken...

The nerd who changed the bad boy Where stories live. Discover now