♥Deel 9♥

252 12 15
                                    

Perspectief Kylie Jones

PIEP PIEP PIEP!!

Ughh mijn wekker. Echt mijn beste vriend. Hoor de sarcasme. En om het nog leuker te maken heb ik buikpijn.

Ik sta met moeite op en ga naar de badkamer. Ughh mijn maandelijkse vriendje is op bezoek. Wat fijn...

Snel stap ik in de douche en neem een laaangeee douche. Doe mijn kleren aan(Zie media) En neem extra kleren mee voor de zekerheid. Daarna ga ik naar beneden.

Wanneer ik aankom in de keuken is niemand er. Ik vraag me af waar dat ze zijn. Ik stuur een bericht in de groepsapp waar dat iedereen is.

Kylie💫💝

Waar zijn jullie allemaal?

Pap🤞

Ik en je moeder zijn op werk schat. Waar de anderen zijn weet ik niet.

Jay💯💥

Ik en Becca zijn al naar school met de fiets sorry x

Kylie💫💝

Oh. Oke. Tot straks

Aangezien ik alle tijd van de wereld heb. Nam ik een uitgebreid ontbijt.

Ik at 3 croissants, 1 hard gekookt eitje, een glas sinaasappel, een kom muesli en 2 kiwi's. Ik had gewoon honger sow don't judge me!

Ik keek op de klok om te hoelaat het is. 08:29.

FUCKK! IK BEN TE LAAT!! Snel doe ik mijn roze nike huarache's aan (Zoek op google als je niet weet wat dat zijn xx)

Ik pak de eerste auto sleutels die ik vindt. Ren naar de garage en spring in mijn witte Ferrari 458 Spider en rijd naar school.

Kylie's Ferrari:

Aangekomen op school snelde ik naar het lokaal waar ik les had

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Aangekomen op school snelde ik naar het lokaal waar ik les had.

'En waarom is mevrouw zo laat?' Zei mevrouw Schepens. 'Nou ik had honger dus ik nam een uitgebreid ontbijt en toen ik klaar was was het 08:29.' Zei ik. 'Het is nu 08:32 dus hoe komt u zo snel op school? U woont bijna 15 km. van de school.' Zei ze verbaasd. 'Ik heb mijn Ferrari 458 Spider gebruikt om zo snel op school te komen.' Zei ik doodgewoon. 'Oké. Dit is de laaste keer de volgende keer is het nablijven.' Ik knikte en ging naast... Oh nee de enige plaats die overblijft is naast Ethan... Pff ok dan maar.

Ik ging naast hem zitten en pakte mijn boek en begon op te letten tot dat Ethan tegen mij begon te praten. 'Een Lamborghini een Ferrari dat zijn veel auto's hoor en nog eens duur ook.' Zei hij fluisterend. 'Ik kan er niks aan doen dat ik die auto's wel kan betalen en niet zo arm ben als jij!' Zei ik spottend.

'Luister dametje, Sinds jij hier bent doe je alleen maar bot tegen me, waarom? I don't know. Maar ik heb je niks misdaan schatje dus doe heel even normaal oke? Dank je.' Zei hij kwaad.

'Meen je dat serieus? Je sloeg me in m'n gezicht! En dat noem jij niks doen?' Fluisterde ik kwaad. 'STIL DAARACHTER EN OPLETTEN!' Schreeuwde Schepens.

'Dan had jij mij maar los moeten laten babe' Zei hij. 'Noem me geen schat of babe want dat ben ik niet voor jou ok?' Zei ik kwaad. 'Hoho is onze "rustige meid" een beetje boos?' Ik negeerde hem en lette verder op.

Ik ga door skippen tot de pauze x er gebeurt toch niks. We zijn nu bij het stuk waar Kylie en Chloé in de rij staan om eten te halen x

Perspectief Chloé Johnson

Omg deze rij is zooo lang pfff. Na een eeuwigheid gewacht te hebben met Kylie zijn we eindelijk aan de beurt. Ik pak een stuk pizza en Kylie doet hetzelfde. 'Chloé we nemen allebei pizza.' Zei Kylie opeens. 'Euhh.. Ja dus?' Zei ik. 'Dan moeten we de pizzadans doen.' Zei Kylie bloedserieus. Ik wist wat de pizza dans was maar nu... 'Chloé nu of ik eet je pizza op!' Zei ze

'Oké dan.' Zei ik.

'HALLO ALLEMAAL WIJ ZIJN CHLOÉ EN KYLIE EN VANDAAG GAAN WE DE PIZZA DANS DOENN!!' Schreeuwde Kylie door heel de kantine.

En samen deden we de pizza dans. Ik voelde me zo belachelijk maar het was leuk.

De pizzadans:

Besef ik had geen idee dat de pizza dans überhaupt bestond

Iedereen keek ons aan met die 'Wtff'-blik. Ik stapte zo snel mogelijk naar ons tafeltje, ging zitten en at van mijn pizza. 'Waar is Kylie?' Vroeg Simone. Ik zocht snel heel de kantine door. Ze stond te praten met Ethan. 'Daar bij Ethan' En ik wees aan waar ze stond. 'Moeten we haar dan niet volgen?' Vroeg Jade. 'Nee als er iets gebeurd gaan we der zo snel mogelijk naar toe.' Zei ik kalm. Iedereen was het met me eens. Tot we geschreeuw hoorden, gevolgd door een luide pats en een wegrennende Ethan. Dan zagen we Kylie met een glimlach naar ons lopen.

Mensen dus ik wil 2 dingen zeggen.

Ik heb heb eigenlijk 1 vraag en 1 ding om te zeggen. Dusss stel u voor ik bewerk een deeltje bv deel 2 ofs krijgen jullie dan een melding? Want ik weet dat dus niet en ik ben vergeten om iets te zeggen bij de mededeling en wachten tot ik een ander deeltje ga uploaden is niet de oplossing x Dus als iemand dat weet zeg da snel in de reacties ofs.

Ik wou ook zeggen het kan dat ik niet op de afgesproken tijd ga uploaden want mijn moeder neemt Haar de pc mee naar werk waardoor ik niet kan schrijven ofs en soms moet ik op de laatste dag iets veranderen en da gaat dus echt ni lukken op zo'n kleine scherm van een gsm eh!

Voor als jullie niet weten wie Jade is check personages en ik denk dat ik een deel ga maken met informatie over iedereen want ik snap wel als niemand weet wie dat da is enz dus als jullie da willen zeg iets in de reactie xx

Mensen ik werd wakker en zocht mijn eigen boek op Wattpad (idk waarom) en ineens zag ik dat ik op nummer 3 stond van verhuizing. Kwas wel trots ookal zijn er maar 10 boeken geschreven onder die hashtag haahah.

218 reads babess maar nog steeds 2 echte stemmers :( Dus stem ook even x

Ly guys en tot idk wanneer haha

Oja de Q&A komt net wanneer ik mijn laatste deel voor mijn vakantie ga plaatsen x Dus nog vragen? Dan moet je die stellen op het deeltje MEDEDELING. Je kunt vragen stellen voor iedereen x Voor mij, Rebbeca, Kylie of Ethan xx Dusja tot dan ofs haha.

Vote✨

Deel♻

Comment💌

Niet gecontroleerd op spellingfouten.

1098 woorden.


The nerd who changed the bad boy Where stories live. Discover now