Deel ~6~

242 12 2
                                    

Perspectief Ethan Mcallister

Er komt een Lamborghini Aventador het schoolplein op. Ik vraag me af van wie die kan zijn. Want van deze school ben ik en mijn vrienden de enige die zo'n auto kunnen betalen. Ik ken iedereen van mijn school dus ik vraag me af van wie die kan zijn.

Er stappen 2 meisjes uit de auto. Ze geven elkaar een knuffel en ze gaan allebei een andere kant op. Ik denk dat degene met zwart haar de eigenaar is van die auto. Ze loopt snel door aangezien ze wordt aangekeken door heel de school. Ze kijkt richting mijn groepje en snel kijk ik weg en doe ik alsof ik druk in gesprek ben met de jongens.

'Damn... Die girl is fine. Die zou ik wel in bed willen hebben.' Zegt Ian. 'Ja! En kijk wat voor auto zij heeft. That girl is rich.' Zegt Matthew Dat meisje is rijk )  Ik wou net iets zeggen als de bel ging.

Na een saaie les Engels wou ik iets gaan eten in de kantine, onderweg naar de kantine botste dat meisje tegen me op.

'Kijk is uit waar je loopt' zei ik bot. 'Euhm... Dit is een gang waar iedereen loopt dus ik denk dat jij ook moet uitkijken hoor.' Zei ze even bot terug. 'En wie gaat daarvoor zorgen dan?' Zei ik. 'Euh... Ikke?' Ik duwde haar tegen een random kluisje aan. Ik zag aan haar gezicht dat ze pijn had en deed alsof ze niks had. Typisch...

Ik zette mijn mond dichter bij haar oor en zei: 'Jij gaat daar niet voor zorgen, Simone daar ook niet niemand niet, zolang ik Ethan Mcallister heet.' Zei ik met een grijns. Ze kreeg kippenvel over heel mijn lichaam. Ik hou ervan als meisjes zich niet kunnen controleren als ik bij hun ben.

Ik liet haar achter en liep weg.

Perpectief Kylie Jones

'Omg gaat het? Heeft hij je pijn gedaan?' Vroeg Simone bezorgd. 'Het gaat. Wat heeft hij een ego. Wie is dat?' Zei ik. 'Dat is Ethan. De badboy van onze school. Hij neukt elk meisje die hij wilt, om hun daarna te negeren als ze denken dat het iets kan worden' Zei Simone met een verdrietig gezicht. 'Wat is hij een klootzak' 'I know... Hij is mijn broer...' 'Ow fuck... Sorry ik bedoelde het niet zo.' zei ik geschokt. 'Maak niet uit ben ik al gewend hahaha.' Zei ze met een droevige glimlach.

'Kom laten we niet treuren. Ik heb eigenlijk ook nu les sorry doei' Zei Simone. 'Doei'

Na een lange dag met verder geen problemen wachtte ik op Becca om samen Jayden op te halen. 'Hey leuke dag gehad?' Vroeg Becca. 'Ja hoor. Behalve dan dat de badboy van onze school me waarschijnlijk haat.' 'Ethan? Hoezo?' Vroeg ze. Ik vertelde haar alles wat er gebeurd was.

'Ocharme die Simone. Hoe kan ze leven met zo'n broer?' 'Geen idee' Zei ik. We waren aangekomen bij Jayden z'n blok. We zagen hem wachten. Ik toeterde zodat hij door had dat we hier stonden. 'Hey' Zei Jayden. 'Jou auto heeft ervoor gezorgd dat ik vrienden heb Kye.' Zei Jayden enthousiast. Ik stopte de auto direct en parkeerde ergens en stapte af. 'Kylie wat ga je doen?' Vroeg Becca. 'Kylie doe normaal en stap terug in en rij door!.' Zei Jayden. Ik deed het portier van Jayden open en gaf hem een klap op z'n gezicht. Ik deed de deur terug dicht, stapte in en reed verder. 'Waar was dat voor nodig?' Zei hij best kwaad. 'Ik had toch gezegd dat wie mij nog een keer Kye noemt een klap kreeg' Becca lachte zich dood. Maar Jayden zij geen woord meer tot dat we thuis aangekomen waren. 

Thuis aangekomen stapte hij direct uit en liep weg. 'Hij zal toch niet boos zijn eh?' Vroeg ik. 'Neenee laat hem maar doen.' Zei Becca

Toch ging ik even sorry zeggen tegen Jayden. Hij zei dat hij het niet erg vond. Hij was gewoon een beetje geschokt haha.

Toen ik naar mijn kamer ging kreeg ik een berichtje binnen.

Private Number

Hey ik ben het Simone. Je had me je nummer gegeven en ik dacht ik stuur je een berichtje x

Kylie Jones

Hey x Ik dacht al privé nummer wie kan dat zijn hahah x

Private Number

Haha ja. Ik heb jou naam veranderd in Kylie💫🔐 Zodat ik weet welke Kylie dit is haha

Kylie Jones

Jou naam ga ik veranderen in: Simoneé😜💕

Simoneé😜💕  

Hahah. Ik ga huiswerk maken. Tot morgen x

 Kylie💫🔐  

Ik ook. Doei x

Simoneé😜💕  

Doei x

Ik liet der op blauw en ging beginnen aan m'n huiswerk. Na 2 uur bezig te zijn aan mijn huiswerk stuurde mam in de groepsapp dat we gingen eten in keuken 1. 

Pap🤞

Ok zie je binnen 10 min. Ben in de sportzaal.

Jay💯💥

Ik kom eraan!!

Becca💍❣

Ben er bijna

Kylie💫💝

Ok. Kom der aan.

Zo gaat dat dus bijna elke dag denk ik? Als we geen groepsapp hadden had ik geen flauw idee hoe mam iedereen in keuken 1 ging krijgen haha.

Na het avond eten was ik moe. Ik poetste mijn tanden deed mijn pyjama aan en ging slapen.


Vorig deeltje zei ik dat ik mijn titel ging veranderen. Maar ik heb me bedacht haha dan moet ik weer een nieuwe cover enz maken. Nee dus. Maar Kylie heeft ontdekt dat Simone de zus is van Ethan oelalal. Nene Ik heb echt medelijden met je Simone 'Ja vast' . Ik heb ontdekt dat mensen denken dat Jayden en Rebecca een tweeling zijn. Ze zijn geen tweeling de een is 15 (Jayden) en de andere 16 (Rebecca). Heb ik het ergens in mijn boek gezet ofs? Zeg dat dan ff x

Oja hier is een foto van Matthew en Simone x

Matthew Jones (Geen familie van Kylie enz) 18 jaar

Matthew Jones (Geen familie van Kylie enz) 18 jaar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Simone Mcallister 17 jaar

Nogmaals je hoeft de personages niet zo te zien x Maak er maar u eigen fantasie van

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nogmaals je hoeft de personages niet zo te zien x Maak er maar u eigen fantasie van. 

38 lezers ben eigg wel trots nene eigg niet haha. Besef de enige die echt stemt is @_Nici-OLE_   Voor de rest niemand! Andere lezers stem is ook ff ;) Ik wil niet gemeen klinken ofs eh helemaal niet zelfs. 

Vote✨

Deel♻

Comment💌

Niet gecontroleerd op spellingfouten. 

1073 woorden.

The nerd who changed the bad boy Where stories live. Discover now