Část 6. První pocit lásky

231 15 11
                                    

Je to už nějaká ta doba, vlastně už dva roky, co jsem začala pociťovat náklonnost k jednomu z našeho sídla. Laito...vždycky se ke mě choval tak hezky. Prostě jsem se do něj zamilovala, jenže jsem to nedávala najevo. Myslela jsem si že je to divné, milovat někoho koho znám celý život, ale poslední dobou je ta láska k němu silnější. Tak ráda bych aspoň na malý okamžik cítila jeho rty na těch svých.. Ne, proboha! Na co to zase myslím?!

Sajiiny narozeniny nakonec proběhly klidně. Od každého z bratrů dostala malý dárek a hubičku na tvář. Samozřejmě nejkrásnější dárek se jí zdál ten od Laita - obrovská kytice a k tomu nádherný prsten.
Druhý den se zdál klidný do té doby než Saji znovu zastavil Ayato.
,,Konečně..." vydechl a přitáhl si ji k sobě. Saji se ihned začala bránit, snažila se jej od sebe odstrčit, ale on byl moc silný.
,,Pusť mě!" Vykřikla a nohou ho podkosila. Ayato spadl na zem a zle se podíval na Saji, která se mu snažila utéct. Hnědovláska běžela dlouhými chodbami, zahla za roh a omylem vrazila do zrzounka. Narazila do něj tak silně že se stěží udržel na nohou a spadnul mu klobouček z hlavy.
,,Wow Saji, kam tak spěcháš?" Zašklebil se a ruku ji položil kolem pasu.
,,Laito po..pomoc ... A..Ayato.. on.." Zakňučela zadýchaně.
,,Co Ayato?" Ozval se hlas za ní a když se otočila uviděla Ayata, jak se k ní pomalu blížil.
,,Ne... Ne nech mě!" Vykřikla a schovala se za Laita. Laito se jen natáhl pro klobouk a ohlédl se na ní.
,,Myslíš si, že tě ochrání? On po tobě jde víc jak já." Ušklíbl se Ayato a objevil se za ní.
,,Ber to tak, že jsme takový přerostlí komáři." Řekl Laito. Saji se ohlížela a snažila se couvat. Zrzounek ji zezadu obejmul a přičichnul k jejímu krku.
,,Dost..." vyděsila se. Ayato ji naklonil hlavu a dal její vlasy pryč z krku. Olízl to místo, do kterého se následně zakousl. Její krev mu vytryskla do úst jako gejzír. Saji se ho marně snažila odstrčit.
,,Ayatooo dej mi taky." Laito se zakousl z druhé strany krku a začal sát její lahodnou krev.
,,Dost prosím.." zavzlykala a snažila se je odtáhnout. Hrozně to bolelo. Začali se ji podlamovat kolena, nebyla zvyklá na takový úbytek krve. Laito se odtáhl a podíval se jí do tváře.
,,Ayato.. to stačí." Vydechl po chvíli a odvrátil zrak na svého bratra, který stále sál. Saji začala blednout. Laito se začal bát. ,,Ayato dost!" Zavrčel a odstrčil ho od ní. Mladá slečna padla zrzounkovi do náruče a zavřela oči.
,,Laito ?! Co to děláš, to si ani nemohu dát kapku krve?!" Vyjekl Ayato.
,,Není na to zvyklá a kdyby to viděl Reiji zabil by nás..." ohnal se po něm Laito. Červenovlásek se otočil a naštvaně odešel. Zrzoun vzal Saji a odnesl ji do postele. Posadil se na kraj a nahl se k ní. Políbil ji.. Byl to tak úžasný pocit, její rty byly tak sladké. Chvíli na ni hleděl, ale pak neodolal. Vzal ji do ruky a začal ji líbat. Saji pootevřela oči a šíleně zrudla. Až tehdy kdy si Laito všiml, že je vzhůru tak přestal a odtáhl se. Saji byla v šoku, úplně ztuhla a jen na něj hleděla svýma velkýma očima. ,,Copak je kočičko?'' Ušklíbl se a pohladil ji po vlasech. Ona stále jen koukala, po chvíli se oklepala a uvědomila si co se stalo. Laito ji políbil!!!
,,Laito..'' vydechla a položila mu ruku na hruď. On ji ruku na své hrudi přidržel a následně ji políbil. Byla tak sladká. Zrzounek se znovu chtěl natáhnout k Saji pro polibek, jenže se z ničeho nic rozletěly dveře a v nich stál rozzuřený brejloun.
,,Co se to tu děje a co se snažíš dělat s mojí dcerou?!'' Zavrčel jako vzteklý pes a zvedl Laita za vlasy.
,,Tati to není tak jak si myslíš!!'' Vyjekla brunetka. Reiji pustil Laita a zvedl Saji hlavu za bradu.
,,Ne? A jak mi vysvětlíš tohle?!'' Prstem ji přejel po rankách na krku a otočil se znovu na zrzounka, který na něj nevině koukal. ,,Já tě zabiju ty zmetku!'' Zavrčel a Laito se rozběhl pryč. Reiji se podíval na Saji a sedl si vedle ní na posteli. ,,Jsi v pořádku, zlatíčko?'' zeptal se Reiji a prohrábl dívence vlasy. Ona jen přikývla a přitulila se k němu. ,,Co ti udělal?''zeptal se.
,,Moc si to nepamatuji.. On a Ayato mi sáli krev,'' sáhla si na krk kde měla ranky. ,,já jsem upadla a najednou jsem byla tady a Laito mě líbal..'' Sklopila zrak a pousmála se.
,,Neříkej mi, že se ti to líbilo?!'' vyjekl Reiji.
,,No nebylo to zas tak špatné.. Tohle jsem si už dlouho přála a první polibek.. s Laitem. Ah.. splnil se mi sen." Saji se trochu zasnila a padla znovu na postel.

,,Coooooo?!'' Reiji se zamračil a podíval se na ni. ,,Saji!!!'' okřikl ji a ona v tu ránu vyskočila z postele.

,,No co, tak ho mám ráda...'' Řekla tiše a skřížila ruce na prsou.

,,To mě nezajímá, na lásku máš ještě dost času.. natož s Laitem.. A vůbec, přeskočilo ti ?!'' ohnal se po ní.

,,Tati sakra.. je mi patnáct, proč bych se nemohla zamilovat?'' Vydechla.

,,No právě, je ti patnáct a tak máš ještě čas! Místo Laita a lásky by ses měla věnovat učení a svým povinnostem.''

,,Hlavně že ty jsi s láskou čekal, že?'' Sklopila zrak a naštvaně odešla z pokoje.

,,Saji počkej..'' Reiji vyběhl a chytil ji za ruku.

,,Nech mě být!'' vykřikla, ale ihned se uklidnila. ,,Chci.. chci být chvíli sama.'' Řekla tišeji a sama kráčela sídlem ven do zahrad.

Pokračování příště

Jsem hrozně ráda, že se vám tato fanfikce líbí, určitě budu pokračovat a chystám upravit a sepsat další knihy, takže se máte na co těšit. :)

[Mezi Upíry] «DIABOLIK LOVERS/FF»Où les histoires vivent. Découvrez maintenant