Část 3. život za život

291 21 5
                                    

Richter byl naštvaný , za to že si Chinatsu vybrala mě. Vřela v něm krev a samou žárlivostí se snížil k tomu, že Chi znásilnil. Chinatsu byla vyděšená a zjistila že otěhotněla. Po čase všichni dospělí upíři zmizeli a zůstali jsme jen my a Chinatsu. Já a bratři jsme ji se vším pomáhali.

,,A bude to chlapeček nebo  holčička?" Zeptal se Kanato a řekl něco do bříška. Ten se těšil, až bude moct miminko hlídat a hrát si s ním.
,,To ještě nevím, hlavně když to bude zdravé." Usmála se Chi.
,,Co když nebude upír?" Zeptá se Subaru.
,,Tak to ochráníme." Zamračil se Reiji.
,,Stejně ho dřív nebo později zakousneme." Ušklíbl se Ayato a olízl si rty.
,,Ayato, žádný zakousnutí nebude!" Ozvala se Chinatsu a oddychla si. Sáhla si na bříško a pohladila. Reiji se k ní přivinul a položil si na ni hlavu a poslouchal. Zavřel oči a spokojeně dýchal. Už aby to bylo na světě. Zbývalo ještě pár týdnů do porodu. Brejlounek se nemohl dočkat. Slíbil Chi , že zastoupí roli jeho otce.
___________________________________
O pár týdnů později.

Černovláska ležela ve svém lóži a odpočívala vedle svého partnera. Zrovna si četla knihu a už od předešlého cítila jak se uvnitř ní miminko aktivně pohybuje. Ucítila silné kopnutí v podbříšku a ne jen jedno, rovnou tři za sebou. Trhla sebou a potlačila bolestivý stén. Sáhla na Reijiho rameno aby ho vzbudila. ,,Reiji notak." Zakňučela a zaklonila hlavu. Pootevřel oči a vzal si brýle.
,,Ty ... ty rodíš!" Vyjekne a vyskočí na nohy.
,,Jo a hrozně to bolí!" Začala zhluboka dýchat.
Reiji šel mezi její nohy a snažil se ji pomoci.

Po pár minutách bylo miminko na světě. Narodila se jim malinká holčička. Na hlavičce už měla malé tmavé vlásky a její očička měla fialkovou barvu. Všichni se seběhli, jen aby viděli malou.
,,Jak se bude jmenovat?" Zeptal se Kanato když si holčičku vzal do ruky. Chinatsu s Reijim se na sebe podívali.
,,Bude to .... Saji /Sadži|Saidy/." Řekla Chi a usmála se. Všichni se nad ní rozplývali až na Ayata.
,,Nechápu co s ní všichni máte vždyť je to jen dětsko, který bude jen řvát." Zabručel.
,,Sklapni Ayato! Tak si ji vem a uvidíš jak je roztomilá!" Řekl Kanato a vrazil mu do ruky Saji.
,,Hej!" Ayato ji nemotorně chytil a zamračil se na ní. Saji mu chytila prst a strčila si ho do pusinky. Rudovlásek ji sledoval a snažil se potlačit to : ,,Aww", které říkáme když je něco úplně nejroztomilejší. Chvíli se držel ale potom zakňučel. ,,Sakra, ona je fakt roztomilá!" Vykřikl a začal ji pusinkovat na tvářičkách. Saji se tiše smála.
,,Vidíš?" Zasmál se Kanato.
Ayato vrátil Saji Chinatsu a ta se přivinula k jejím ňadrům. Saji spokojeně sála mateřské mléko a tulila se k Chinatsu. Ostatní odešli a zůstal tam jen Reiji, který se nemohl na nemluvně vynadívat. Saji se po chvilce odtáhla a usmála se na svého nevlastního tatínka.
,,Je krásná, jako ty. " něžně ji políbil a díval se na své lásky.

____________________________________
Od porodu Saji uběhlo několik měsíců a ona rostla jako z vody, ovšem Chinatsu pomalu docházely síly. Ne že by byla vyčerpaná kvůli Saji, ona byla zlaté dítě, ale Chinatsu dostala nemoc, která se dědí v jejich rodině. Reiji se tomu snažil zabránit, jenže na ni to padalo čím dál více. Nezbývalo jí už moc času. Saji nic netušila, ale když jednoho dne přišla o svoji matku, plakala. Hodně plakala a nemohla přestat, stejně jako Reiji. A vlastně.. celá rodina truchlila i když to na první pohled tak nevypadalo.
     Ovšem Reiji se snažil udělat to co slíbil. Postarat se o malou Saji a neříct jí po celých patnáct let pravdu co je Sakamaki rodina zač.

Pokračování příště

[Mezi Upíry] «DIABOLIK LOVERS/FF»Kde žijí příběhy. Začni objevovat