5.část

626 25 0
                                    

*Z pohledu Viktorie*

Ráno jsem se probudila a musela jsem se pousmát. Všichni jsme byli namačkaní v jednom hotelovém pokoji a všichni spali. Byl na to hrozně hezký pohled. Vyfotila jsem nás a přidala to hned na instagram. Šla jsem se nasnídat, abych je nebudila. Včerejší noc byla vážně divoká, ale na druhou stranu jsme tolik nepili, protože přece jen dneska večer je poslední koncert.

Když jsem dosnídala, přišel zamnou Justin. ,, Ty už jsi vzhůru?‘‘ zeptal se. ,, Jo‘‘ odpověděla jsem a Justin mi dal pusu na dobré ráno a sedl si vedle mě ke stolu. ,,Nemůžu uvěřit, že dneska naposledy všichni budeme společně na jednom podiu a potom to všechno skončí.‘‘ řekla jsem a ta myšlenka mě málem dohnala k slzám. ,, Jo, taky mi to bude chybět.‘‘ řekl Justin. Postupně se začali všichni probouzet a začali jsme se balit a uklízet hotelové pokoje, protože hned po koncertu pro nás přiletí letadlo a poletíme všichni domů.

*Z pohledu Nicka*

Když jsme byli sbalení, šli jsme na recepci vrátit všechny klíčky a naložili jsme svoje kufry do tour busu a naposledy jsme se šli všichni projít po Buenos Aires. Šli jsme na pláž, seděli jsme tam a dívali se na západ slunce a mě došlo, že jako jediný jsme měl to štěstí zažít s Justinem už dvě turné. ,, Lidi, doufám, že budeme udržovat kontakt!‘‘ řekl jsem pak z ničeho nic. ,, No jasně!‘‘ odpověděl Justin. ,, Ale Nicku nebreč mi tady prosím tě‘‘ řekla Carlena a všichni jsme se začali smát. ,, Myslím, že na to bude dost času v šatnách a při poslední písničce.‘‘ dořekla Elysandra. Ještě asi dalších 20 minut jsme si užívali poslední společné chvilky a potom jsme museli vyrazit do arény.

*Z pohledu Viktorie*

Když jsme byli v šatně, bylo to zvláštní. Nebylo to takové jako dřív. Dřív jsme se nasmáli a dělali blbosti, ale teď nám asi všem došlo, že tohle je naposled.

,, Ladies, pokud alespoň my nebudeme v kontaktu tak už nevím‘‘ řekla se smíchem Kaili. Všechny jsme se objali a udělali si společnou fotku.

,,Tak jo, jsme tu všichni.‘‘ řekl Nick, když jsme stáli v zákulisí. ,, Jen chci říct, že mi byl octí pracovat s vámi a samozřejmě s Justinem, už po druhé‘‘ řekl Nick se smíchem. ,, Ale teď tam půjdem a vydáme ze sebe to nejlepší a pořádně si to užijem jasný!?‘‘ ,,Jasný!‘‘ zařvali jsme všichni. 
,,Díky, že jste to semnou vydželi celé to turné a prostě díky za všechno‘‘ řekl najednou Justin. Všichni jsme udělali skupinové objetí a poslední koncert pomohl začít…

Při poslední písničce ‘Believe‘ jsme všichni stáli, drželi se za ruce a myslím, že každému z nás ukápla i slza. Justin mezitím hrál na piano a později si stoupl doprostřed a držel se za ruce s námi. Byl to krásný moment. Nikdy nezapomenu na první koncert, kdy jsem byla v hrozném stresu, protože jsme ty sestavy uměla dodatečně a teď stojím tady a je to poslendí koncert. A nebýt Miley, nikdy bych nevěděla, jaký to je pocit, být součástí nečeho tak velkého…

*Z pohledu Justina*

Jakmile dozněla hudba, zhasly se všechny světla (tak jako obvykle) a mi odešli do šaten se převléct. Když jsme byli už všichni nachystaní odjet na letiště, zastavil jsme je všechny. ,,Počkejte!‘‘ vykřikl jsem. ,, Pojďte ještě semnou na chvilku‘‘ řekl jsem, chytl jsme Viktorii za ruky a ostatní šli za náma. Vedl jsem je na jevište. Všude bylo prázdno, nikde nikdo nebyl, svítilo jen pár světel. ,, Páni!‘‘ řekla Viktorie úžasem. ,, Chci, abyste si všichni zapamatovali tenhle moment, protože vám říkám, že jednou se takhle znova sejdeme a sejdeme se tady! Na podiu!‘‘ řekl jsem a všichni se na mě usmáli a Viktorie mi dala pusu. Možná by se zdálo, že to všichni hrozěn moc prožíváme, ale přece jen strávili jsme víc jako rok všichni spolu, skoro každý den. Občas jsme si lezli na nervy, ale opravdu si myslím, že si každý vezeme domů zážitky na celý život…

*Z pohledu Viktorie*

Autobus nás dovezl na letište a mi jsme nastoupili do letadla a čekali jsme než doletíme domů…

HATE OR LOVE 2: Different WorldKde žijí příběhy. Začni objevovat