40.část

425 21 0
                                    

*Z pohledu Viktorie*

Nevěděla jsem, co mám dělat. Zírala jsem do prázdna. Seděla jsem doma v obýváku na sedačce a nevěděla jsem, co dělat. Sáhnula jsem si na břicho. Nevěřím, že uvnitř mě se vyvíjí dítě. Moje dítě! Usmála jsem se. Vždycky jsem chtěla holčičku, ale je pravda, že jsem chtěla počkat. Nad potratem jsem radši ani nepřemýšlela, protože to nepřipadá v úvahu. Nedokázala bych to. Zhluboka jsem dýchala a uklidňovala jsem se. Bude to dobrý, zvládnu to. A kdyby ne, nejsem na to přece sama, mám Patricka. Počkat! Je to dítě vůbec Patrickovo? Musí být! Ale může být i Justinovo, protože den na to, kdy se to stal os Justinem jsem se zasnoubila a spala jsem s Patrickem. No musí to být Patrickovi, přece jen s ním jsem spala častěji, kdežto s Justinem to bylo jen jednou. Cítila jsem, že teď se ze mě bude muset stát zodpovědná žena.

*Z pohledu Miley*

Vychutnávala jsem si čokoládovou bonboniéru, válela jsem se doma na posteli a dívala se na televizi, když v tom mi zazvonil telefon. ,,Ano?'' zeptala jsem se. ,,Miley?'' ozval se Viktoriin hlas asi po měsíci. Odložila jsem bonboniéru na stolek. ,,To je dost, že voláš! Neozvala ses už přes měsíc!'' zasmála jsem se. ,,Nemohla jsem, protože jsem před tebou něco tajila a nemohla jsem to nikomu říct'' vysvětlila. ,,Dobře, tak co se stalo?'' ,,Spala jsem s Justinem, když tady byl před měsícem'' oznámila mi. Já jsem vykulila oči a nátahla jsem se pro tu bonboniéru. Jestli to má pokračovat, budu potřebovat něco sladkého. ,, Aha no, tak to není hezké, ale hádám, že jste to oba potřebovali'' zasmála jsem se  slyšela jsem i Viktoriin smích. ,,Nech toho, je to o trochu víc vážnější. Jsem těhotná'', když to řekla málem mi ten čokoládový bonbon zaskočil. ,,Takže čekáš dítě s Justinem? Hele, není to zase planý poplach? Dvakrát ti na to neskočím'' zasmála jsem se. ,,Ne, není. Byla jsem i u doktorky. No a to je ten problém já nevím jestli je to Justinovo nebo Patrickovo'' najednou zněla ustaraně. ,,Vydrž!'' musela jsem se něčeho napít! Jediné, co bylo blízko po ruce, byla otevřená flaška Jacka Danielse. Lokla jsem si trochu a vzala jsem telefon zpátky k uchu. Nahlas jsem vydechla. ,,To je na mě moc přes telefon. Nic nedělej počkej na mě, dojedu za tebou, jak nejdřív budu moct'' zavěsila jsem. K mému ''šťestí'' nebyl volný žádný let a soukromým letadlem se mi nechtělo. Musela bych obvolávat plno lidí. A svým autem a s tím jak jsem opatrná bych se tam dostala až tak zítra. Jediná možnost, jak se tam dostat byl Justin.

*Z pohledu Justina*

,,Co tu děláš?'' objal jsem Miley, když se objevila u mých dveří. Měsíc jsem se jí vyhýbal, protože jsme se s Viktorií doodli, že to nikomu neřekneme, ale já moc dobře lhát neumím. Zvlášť Miley. ,,Musíš mě zavést do New Yorku, prosím'' naléhala a vypadala dost vážně a měla naspěch. ,,No promiň, ale já už mám plány se Sell'' ukázal jsem na Selenu, která se houpala na houpací síti na zahradě. ,,Justine, prosím. Klidně ji vem s sebou. Ikdyž ne, to by nebyl dobrý nápad. Prosím, musím jet za Viktorií'' přemlouvala mě. Rozmýšlel jsem se. Rád bych Miley pomohl, ale nechci vidět Viktorii, už jsem si zvykl na život bez ní. Navíc mám plány se Selenou, máme jet k jejím rodičům a já to nechci rušit, protože mám odvést Miley do New Yorku. ,,Co se děje?'' přišla za námi Selena. ,,Ale nic lásko'' ujistil jsem se. ,,Potřebuju odvést do New Yorku a Justin je jediný, který mě tam může dostat'' řekla Miley. Hodil jsem po ní vyčítavý pohled. ,,Promiň Miley, ale do New Yorku tě neodvezu, mám plány se Sell a to je právě teď moji prioritou'' objal jsem Selenu a políbil jsem ji. ,,Ale tak nic by se nestalo, když to přeložíme na zítřek. Navíc Miley vypadá vážně zoufale. Třeba se něco vážného stalo. Zavez jí'' pobídla mě Selena. ,,Jsi ta nejlepší přítelkyně!'' políbil jsem ji na čelo, ona se usmála a já s Miley jsme nasedli do auta a vyrazili jsme...

*Z pohledu Miley*

,,To jako vážně?'' zasmála se jsem, když jsme jeli v autě. ,,Co?'' Justin se na mě nechápavě podíval. ,,Nechápu, že dokážeš předstírat dokonalý vztah se Selenou, zvlášť po tom, co-'' nedokončila jsem větu. ,,Počkej co? '' ,,Vím to. Vím, co se stalo v New Yorku''. ,,Slíbili jsme si že to nikomu neřekneme! Proč ti to řekla?'' rozčílil se Justin. ,,V klidu, všechno se dozvíš, jak dojedeme pokud ti to teda Viktorie řekne'' ,,Proto tě tam mám zavést? Protože jde i o mě?'' ,,Ne tak docela. Neptej se mě, můžeš se potom zeptat Viktorie.'' mrkla jsem na něj. ,,A mimochodem, já mám Selenu vážně rád a jsem šťastný a netoužím po dalším drama s Viktorií'' vyjasnil to. Zbytek cesty jsme se už o tom tématu nebavili. 

Do New Yorku jsme dojeli k večeru, mohlo být tak sedm. Zavolala jsem Viktorii a řekla, že mě čeká u Patricka doma ( teď už i u ní doma). Justin počkal v autě a já jsem vešla do vysokého mrakodrapu. Výtah mě vyvezl do obrovského penthousu, kde Viktorie seděla na sedačce a přes obří okna zírala na New York...

PS: Fůůů :) 40. část je na světe, myslela jsem, že druhý díl hate or love bude mít tak max 30 :) ale fantazie je sviňa :D no nic jen počítejte s tím že příběh blíží pomalu ke konci a já chci poděkovat za všechny osavadní votes a komentáře (které byl asi jen dva) 

HATE OR LOVE 2: Different WorldKde žijí příběhy. Začni objevovat