-4-

96 6 1
                                    

Kısa oldu,kusura bakmayın.Zaten amacım oydu;sadece geçmişi anlatıyorum.Bakalım günümüzü nasıl etkilediğini anlayabilecek misiniz? :3 Neyse iyi okumalar! Vote yapmayı unutmayın :3 Görüş bildirin :)

52 Yıl Önce

Herkes konuşurken,Wesley sakince oturuyordu."Benden uzaktasın,biliyorum Theresa ama seni seviyorum.Hep de sevdim.Seni o aptal gıcık yaratıktan kurtaracağım." Wesley sakince zarfı kapattı.Duygusuz görünse de gözünden bir yaş akmasına engel olamadı.

Postaneye gitmek üzere yola çıkması gerekecekti.Haunt yolunu kesti."Nereye gittiğini sanıyorsunuz beyefendi?" Wesley pes etmeyecekti."Dışarıya gidiyorum.Seni ilgilendirmez." Haunt güldü.".Theresa'yı alamayacaksın, o bebeklerden hoşlanmıyor.Bu yüzden çoçuğumuz olmayacak." Wesley ona dik dik baktı."Yani siz..."

"Evet,biz evleniyoruz.Hatta kendisi istedi.Senden kurtulmak için her şeyi yapacağını söyledi."

Wesley düşüyor gibi oldu.Zarfla birlikte koşmaya başladı.Dar sokaklardan birine girip kimsenin onu görmediğinden emin olduktan sonra zarfı yırttı.

Haunt Todwill ve Wesley Mallson'un arasındaki bu destansı kavga Theresa Todwill içindi.(Kızlık soyadı ile Theresa Brook.) Haunt ile Theresa evlendikten sonra Wesley kendini değiştirdi.Duygusuz bir adam oldu.

Theresa Haunt'tann nefret ediyordu.Onunla evlenmesinin tek nedeni paraydı.O Wesley'i seviyordu.Ama Wesley'e asla tam ulaşamadı.Theresa Haunt'u aldattı.Hem de Wesley ile.Wesley ile her akşam yemeğe gittiler.Sabahları parka,yürüyüşe.Haunt ise bunu bilmiyordu ve hiç öğrenmedi.Theresa hep yakın arkadaşı Lauren Delphey'e gittiğini söylerdi.

Bir gün Theresa,hayatında inanılmaz bir karara vardı.İki kişiyle birden evlendi.Ama o ilk değildi.Theresa,Haunt'tan boşanmadan Wesley ile evlendi.Aslında Theresa şu an 27 kişiyle evliydi.Wesley ve Theresa kaçtı.Sonra Lauren Delphey,Haunt'a Theresa kaçtıktan sonra bunları anlattı ve Haunt o kadar sinirlendi ki.

Yıllardır bu ailelerin arasında bir gerginlik var.

Todwill ve Mallson.

Özgür KuşlarWhere stories live. Discover now