Κεφάλαιο 6

2.6K 173 0
                                    

"Σε αυτο το μερος δεν φέρνω κανεναν,τον μονο που ειχα φερει ηταν τον Στιβ αλλα σταματησαμε να ερχομαστε εδω"λεω κοιτώντας τον ουρανό.

"Αρα εγω εχω την τιμη να ειμαι εδω τωρα μαζι σου"λεει και χαμογελαω με αυτο που λεει. Αληθεια θα μπορουσαμε εμεις να..

"Αυτή η Μάρα η κοπελα σου ειναι;"ρωταω χωρις ομως να γυρίσω να τον κοιταξω.Μου βγήκε απλα αυθόρμητα.

"Η κολλητή μου ειναι"λεει. Ετσι κανει η κολλητή του για εκεινον; εκανε λες και τον εφαγα. Που να ηξερε οτι πραγματικα ηταν δικη του η ζακέτα και οτι ειμαστε αυτην την στιγμη μαζι.

"Εκανε σαν να ηταν η κοπελα σου μολις ειδε την ζακετα και απλα υπέθεσα οτι ειναι.."λεω μονο.

"Συμπεριφέρεται ετσι γιατι πολλες φορες μου εχει ζητήσει την ζακέτα μου και δεν της την εχω δωσει,δεν μου αρεσει να δινω τα πραγματα μου σε αλλους"λεει και χαμογελαω στην σκέψη του οτι του πήρα την ζακέτα.

"Τοτε υποθέτω σου χρωστάω ενα συγνωμη που σου πηρα την ζακετα"λεω και γυρίζω να τον κοιταξω αλλα παρατηρώ οτι με κοιταζει ηδη.

"Με εσενα ειναι η εξαίρεση ουτε που σκεφτηκα να σου την ζητήσω πισω"λεει κοιτωντας με στα ματια.Πιανει το χέρι μου ομως ειναι παγωμένο."κρυωνεις"δηλωνει.

"Ε ειμαι λιγο κρυουλιαρα αλλα ειμαι ενταξει"λεω και χαμογελάω.Βγαζει την ζακετα του και περνάει το χερι μου και το περναει μεσα οπως και με το αλλο και την κουμπωνει.

"Οριστε μικρη κρυουλιαρα"λεει και χαμογελαει. Κοιταει για λιγο την λιμνη και του αφηνω ενα φιλί στο μαγουλο και απομακρύνομαι αργα εκεινος ομως γυρναει το κεφάλι του και ειμαστε πολυ κοντα.

Κοιταω τα χειλη του και εκεινος τα δικα μου για λιγο."ας φυγουμε καλυτερα"λεει και απομακρύνεται.Κανει να κατεβει αλλα με κοιταζει που δεν κινούμαι.

Δεν του ειμαι ποθητή απλα. Ηρθαμε τοσο κοντα. Αν το ηθελε μπορουσε να το κανει. Έρχεται διπλα μου."τι επαθες;"ρωτάει.

"Τιποτα παμε;"ρωταω χαμογελοντας του. Παμε στην ακρη περιμένει να παω να τον κρατήσω για να κατέβει εκεινος αλλα εγω παω απο αλλη πλευρα και πηδάω στο ποταμι. Ετσι γιατι ηθελα να το κανω.

Εκανα ομως βλακεια. Μιας και δεν μπορω να βγω στην επιφάνεια. Η καρδια μου χανει χτύπους και βγαζω μπουρμπουλήθρες αλλα ενα χερι με αρπάζει.

Him and I Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα